ODPOWIEDZ
  • 33 / / 0
Na rynku obecnie najmocniejsze papierosy koncertowe to Mocne 1mg nikotyny oraz Pueblo bez sztucznych dodatków ale drogie:P co do Mocnych maja super smak i niby tez tam niema dodatkow sztucznych
  • 31 / / 0
Z tego co paliłam, to moim zdaniem czarne Davidoffy.
Uwaga! Użytkownik Kyoate nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / / 0
tytoń redbull zware shag
ja jestem człek tolerancyjny, kopie dopiero po trzeciej kaczy
  • 77 / 1 / 0
jak dla mnie malboro czerwone, nie mogę ich palić, jedyne fajki, które są tak mocne, że zaczyna być mi niedobrze...
  • 131 / / 0
Marlboro czerwone... najmocniejsze na rynku... :D
Byle Viceroy jest mocniejszy.
@KrasnalSRRI
Mocne paliłem na wakacjach. Bardzo ciekawy smak, niedrogie i... mocne :D
  • 1519 / 20 / 0
Phi? Viceroye są słabiutkie...
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 2 / / 0
Lucky Strike czerwone, jednogłośnie (lub Fajranty czarne)
  • 1519 / 20 / 0
Mhm chciałem powiedzieć ze lucky to chyba najmocniejsze fajki jakie paliłem. Choć domyslam sie ze są jakieś mocniejsze od nich
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 77 / 1 / 0
twardywzwod pisze:
Marlboro czerwone... najmocniejsze na rynku... :D
Byle Viceroy jest mocniejszy.
@KrasnalSRRI
Mocne paliłem na wakacjach. Bardzo ciekawy smak, niedrogie i... mocne :D
może i nie na rynku, ale na mnie hmm... najmocniej działają? ;)
  • 1 / / 0
Najmocniejsze są obecnie Djarumy Substancje smoliste:10 mg Nikotyna: 1 mg Tlenek węgla: 10 mg,ale że są aromatyzowane to tak nie czuć,taką samą moc mają papierosy Pueblo i nie są aromatyzowane,nie mają dodatków chemicznych i mocą dorównują Djarumom. Z najtańszych najmocniejsze są obecnie nasze rodzime M2 czerwone 10/0,8/10.
Uwaga! Użytkownik skumar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.