Do uprawy w boxie jak narazie stosuje kompakt 24W
powodzenia w uprawie
mateks1 pisze: Czy, aby doszło do ujawnienia płci to fotoperiod musi być 12/12 czy może być 24/0 ???
ja mam 3 hpsy 150 :-p moze sie w*******y za moją do****ą oczywiście :-D
powodzenia
walnij jakąś fotke tego twojego okazu, biohumus raczej nie zaszkodzi ale daj połowe dawki, ja nie używam biohumusa tylko "substral magiczna siła" do balkonowych i przesadz roślinke do dobrej ziemi, ja używam ziemie do surfini i rośnie spoko, moze masz poprostu problem z ph i zahamowało wzrost
powodzenia
[img]C:\Documents%20and%20Settings\AK-47\Pulpit\roślinki\DSC03255.JPG[/img]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.