Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Uważaj na to bo z tego źródła co masz ponoć czystość tego 4-MeO-PCP wynosi ~40% :nuts:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Re: 4-MeO-PCP
Nieprzeczytany post autor: opak »
Dobrze wiem o tym , ale to ponoć była jednorazowa wpadka z tą czystością , dojebałem pozniej jeszcze 25mg w kapsułce oralnie i było bardzo fajnie idealnie nie za mocno podobnie gdzieś do 60 mg MXE.
No i nie zauwazyłem tego sedacyjnego zjazdu jak po MXE , jutro może wrzucę 50 mg.
Ogólnie to 4-MeO-PCP nie jest w postaci zadnego pudru tylko w drobnych grudkach które łatwo rozgnieść .
Jeszcze jedna rzecz , to ja nie ogarniam i tak dawkowania tego 4-MeO-PCP ponoc mocno juz jest 30 mg ale wszystkie raporty jakie widziałem były zazwyczaj z duzo większych dawek oralnych nawet 100 mg , więc sam już nie wiem czy dawkowanie jest zaniżone czy zródło nadal wali wałki na czystości ale gdyby material miał 40 % czystości nie wiem czy 30 mg wywoływało by już tak zauważalne efekty.
  • 2428 / 90 / 0
No to chyba jednak faktycznie jakość jest ok , a tamci dalej rozpamiętują wpadkę ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 355 / 0
ktos sie orientuje kiedy 4meopcp i inne fajne wynalazki tworcy MXE (http://hyperreal.info/wywiad-z-chemikiem-ketaminy) trafia na otwarty rynek (uk/pl)?
  • 1876 / 23 / 0
Re: 4-MeO-PCP
Nieprzeczytany post autor: opak »
Już są na rynku może nie w PL/UK , zadajmy sobie najpierw pytanie po co? Póki jest MXE legalna to większość substancji zapewne nie ma zamiaru wprowadzać jakichś zmian , no i pozostaje jeszcze kwestia ceny , ludzie wpierdalają MXE co samo napędza popyt a co za tym idzie dzięki temu ceny są bardzo niskie .
4-MeO-PCP , 3-MeO-PCP zapomnij ze szybko te substancje zobaczysz w polskich sklepach po prostu sie nie opłaca na chwilę obecną.
  • 2428 / 90 / 0
@UP = w UK już zaczyna pomalutku sie pojawiać ^_^
  • 6190 / 439 / 12
Próbowałem 3. kwietnia metoksydyny, najpierw w dawce 15mg. Weszło po około 40 minutach, stałem się bardziej otwarty do rozmowy i wyczuwalna była antydepresja (bardzo wydajna, swoją drogą). Po 2h20m od pierwszej piętnastki dorzuciłem drugą i efekty przybrały na sile. Pojawiły się lekkie (naprawdę leciutkie) OEVy, głównie w postaci załamania perspektywy i powidoków, plus wrażenie "oglądania filmu". Co zaskakujące, bez większych problemów wiodłem dyskusję z koleżanką, która zaś była na 4-HO-MET. Czasami tylko nieco słowa mi się zniekształcały, ale koleżanka nie miała problemów ze zrozumieniem mojej mowy. Dylacji czasu w jakimkolwiek stopniu (nie porównując nawet do MXE) nie uświadczyłem. Działanie przeciwbólowe także się ukazało - normalnie boli mnie śródstopie, a po metoksydynie przestało. Brak problemów ze skupieniem, tudzież myśleniem abstrakcyjnym.

W rzeczonej dawce odczułem więc bardziej działanie antydepresyjne, raczej niż dysocjacyjne. Przypominało mi to niskie (~120mg) dawki DXM. Trafnym także wydaje mi się porównanie, które następuje: mefedron/bufedron = metoksetamina/4-MeO-PCP.

Następna próba z pewnością będzie, i to wkrótce - najpewniej w dawce 50mg naraz.

scalono

5. kwietnia odbyła się próba z rzeczonymi 50mg naraz. Jeszcze bardziej mi się podobało. :D Dość dużo stymulacji, delikatne OEVy (charakterystyczne dla dysocjantów, "zlewanie się" stałych obiektów w półmroku). CEVy także delikatne. Brak zaburzeń motoryki - żadnego robowalkingu, pisanie na klawiaturze bezproblemowe. Czasami, acz rzadko gubiłem się we własnych myślach. Antydepresja jeszcze wyraźniejsza, tzn. wprawiło mnie to w wyśmienity humor. Znieczulenie ciała wyraźne, szczypałem się po ramionach bez większego efektu. Ogólnie, przypominało mi to nieco GBL, ale faza dość długo narastała i w pewnym momencie zrobił się nieco większy nieogar, niż przy rzeczonym GBL. Generalnie, zajebista sprawa - IMO lepsze od zarówno DXM, jak i MXE. Tym samym, jest to mój obecny dysocjacyjny faworyt.

Po ok. 5h od początku efektów przyjąłem 7,5mg zolpiklonu, i pięknie ścięło mnie do snu. :)

Kolejną próbę przewiduję nieco później, ale w dawce 70mg w scenerii łóżko + muzyka.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 934 / 12 / 0
Te 50mg to wg Ciebie odpowiednik jakich dawek DXM i MXE? Z tego co pamietam, kiedy testowalem ta substancje kilka lat temu, przy podaniu do nosowym potrzebowalem jakies 120-150mg w celu osiagniecia konkretnego dzialania dysocjojacego.
  • 6190 / 439 / 12
DXM to ja jadłem 100 lat temu i nie pamiętam. MXE zaś... Cieżko mi się określić, 50mg metoksydyny odpowiadało mi chyba 40mg MXE. Zrobiłem jeszcze wczoraj próbę z 70mg, łóżkiem i muzyką i nie podobało mi się. Nudziło mi się, prawdę mówiąc. Może za mało 4-MeO-PCP. Może także jakaś tolerka weszła w życie, bo było mniej wizualnie niż przy 50mg. Nie wiem, czy chcę jeść tego więcej, przy 50mg było arcyzajebiście.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 934 / 12 / 0
ciezko definitywnie poki co okreslic jaka ma ten zwiazek aktywnosc, ja testowalem jakies 2 lata temu pierwszy sort 4meopcp i ten oststnio popularny , z tego co wiadomo oba mialy czystosc 40-60%, konkretne dawki bez tolerancji oscylowaly w okolicach 150-200mg, teraz w koncu na rynku pojawil sie material bardziej rozsadnej jakosci, choc za duzo opini jeszcze nie widzialem, nie sadze jednak zeby dawkowanie nawet czystego bylo ponizej 100mg, co w stosunku cena/potencjal nadal nie wrozy temu akurat dysocjatowi za duzej kariery.
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.