Swoja droga niepotrzebnie zakladales temat, mogles to napisac w Ogolnym.
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
paxi9 pisze:Na poczatku musze zaznaczyc ze w temacie mj wciaz jestem jeszcze... zielony? :rolleyes: ale o co chodzi ? dzis w nocy jestem ustawiony na male co nieco z moim kumplem, mam jednak pewne watpliosci... Od paru dni przesladuje mnie dosyc mocny bol gardla.Wiem, temat moze sie wydawac idiotyczny, błachy itd. jednak tak to juz mam, ze musze byc absolutnie swiadomy wszelkich konsekwencji zanim to wezme sie do jakiegokolwiek "uzywania" mysle ze to dobra cecha :-) tak wiec jak to jest? czy ktos z was byl w podobnej sytuacji? czy nie groza mi jakies ataki nie wiem dusznoci czy tam czego ? :nuts: czy to jest w ogole bezpieczne ?
Jeśli ból gardła to pewnie jakoś przeżyjesz;) Z kaszlem trochę gorzej, bo może Ci go dodatkowo zaostrzyć. Kup sobie coś na kaszel , podlecz się i wtedy zapodaj. Jeśli "nie możesz" już czekać to też przeżyjesz, nawet z kaszlem, choć będzie to mniej przyjemne.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
JestemSoba-Chyba pisze:Marihuana jest wyśmienita na kaszel, bóle gardła i inne niedobre choróbska ! ;d
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.