Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
Posty: 366 • Strona 36 z 37
  • 114 / / 0
NL
WW
HxS#1
Uwaga! Użytkownik Benedykt de Spinoza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / / 0
siema!! mam małe pytanko! jak zapylic tylko jedną gałązke na roslince ?? czy jesli to zrobie to rosliny rosnące obok nie zapylą sie?? dzieki i pozdro
LIKEGROW
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
LIKEGROW pisze:
siema!! mam małe pytanko! jak zapylic tylko jedną gałązke na roslince ?? czy jesli to zrobie to rosliny rosnące obok nie zapylą sie?? dzieki i pozdro
Było to wiele razy.
Pyłek zebrany z rośliny męskiej: świeży : nie daje się go długo przechowywać:
Nanosisz np.: pędzelkiem na pojedynczą wybrana gałązkę.
Poza ta gałęzią nasion mieć nie będziesz : no może 2-3..
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 2 / / 0
powie mi ktoś o WHITE SKUNK z kolekcji WHITE LABEL od SENSI SEEDS? Czy warto wrzucać go na outdoor???
  • 3 / / 0
Wita!
Planuje na nastepny sezon zakupic Jamaican Pearl z SS. Da rade u nas pod chmurka dojsc?
Pozdro
P.S dobrze ze forum znowu dziala. ;)
Uwaga! Użytkownik Finger_ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
POWÓDZ
Nieprzeczytany post autor: Cinek »
Każdemu kto ma roślinki w pobliżu rzeki radziłbym do nich zajrzec.
Ciągle pada i rzeki wylewają.
Dzisiaj po pas w wodzie moje maleństwa ratowalem ;(
Ale warto sie katowac bo od 1m do 1.5m dameczki mają- sa sa sa :D
Jah rastafari!
Uwaga! Użytkownik Cinek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madx »
s
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006 przez madx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik madx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MASTER »
a mnie wkurwiaja te niskie temperatury :( :( w dzien zimno malo slonca a w nicy 6- 10 stopni :/ roslinki daja sobie rade ale jak by bylo cieplej to pewnie dostaly by lepszego powera...
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wapno21 »
i pizda bedzie z tego sezonu -wszystko przyklapniete --tylko czuje że szkoda pracy na to wszystko przez tą jebaną aurę ----ale przecież w polsce zawsze musi byc coś nie po mysli - i na odwrót
Uwaga! Użytkownik wapno21 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LIKEGROW »
no panowie to prawda jak narazie sezon 2006 nie zaczął sie pomyslnie:( jesli chodzi o pogode, chociaz moje pomidorki rosną wysmienicie to pogoda musi sie poprawic, moze przynajmniej koniec sezonu bedzie dobry i słoneczny (wrzesien,pazdziernik) to by słuzyło dla mych puznych ak48 i aurory indici :) pozdro!!!
LIKEGROW
ODPOWIEDZ
Posty: 366 • Strona 36 z 37
Newsy
[img]
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

[img]
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.