Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
jak na mazowszu ze speedem jest ? Warszawa ? Legionowo ? Nowy Dwór Maz ? Nasielsk ? Ciechanów ? w tą strone ? jest ktos z tych miejscowoscie co wali speeda niech da znać .. bo heleniarz zastanawia sie czy opłaca sie kupywać ;D hehe ;)
POZDRP
Ciężko to określić.. to ŚWIAT, TY - ale ty tu rządzisz. I nie porównuj do wciągania, bo to co innego.
Pozdro.
doe
Hah, prędzej czy później zrobię to. Kurwa, miałem nie ćpać do końca maja..
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 066hc.jpg/
Ja uzywam takiego sprzeciku. Zdjecie dawno robione
Po jednym dniu to nie skreca wiadomo czuje sie chojowiej ale jak juz 2 dni polece to skreca ; / hehe ostatnio wlasnie kupilem troche towaru i 2 dni zabunkrowałem sie na chacie dobrze ;) i ostro przećpałem to na 3 ładnie poskrecało mnie juz no ale wiadomo popijam sobie metadon ;) hehe jest haczyk bez tego napewno by mi sie nie udało tak jak sie udało ;) nie duzo go pije bo raz na jakis czas biore 100ml od ziomka i mi starcza na jakis czas ale jak rano sie go nie napije to tak jakby sie zblizal skret ;/ wiec z dni na dzien czuje tak jakbym sie wpierdalał w syrop ale musze go pić bo wiem ze jak przestane to od razu popłyne z tematem
@synapase a tu akurat sie z Tobą nie zgodze ;) w ciagach amfetaminowych nie byłem nigdy bo na drugi dzien zawsze miałem dość ale zawsze pukałem z insulinówek tylko tych Pl (z odczepianą igłą ) nie tych belgijek co ma igłe na stałe te są lipne ..
Za to browna ćpałem dzien w dzien właśnie z insulinówek ;) I zdają sie dobrze myśle ze to dla kazdego kwestia przyzwyczajenia i do kazdego sprzetu da rade sie przyzwyczaić ;) A utrzymanię w żyle itd to kwestia wprawy :) hehe po ciągach kazdy dojdzie do wprawy ;) Wiadome od razu Krakowa nie zbudowali nie ? ;D Ale jak sie nie wali w ciągach tylko raz na jakis czas to musze wam powiedziec ze nie wiedzialem ze tak sie wychodzi z wprawy strzelania ;) wgl inaczej sie wali po pewny czasie nie walenia ;P tak ostatnio zaobserwowałem to na sobie ;) hehe
pozdro all ;)))
Jasny, odpuść sobie, bo czasem tego gorzko pożałujesz.
Nie wiem czy dokładnie przeczytałeś ten wątek (oraz inne tematy o iniekcjach), ale przy podaniu dożylnym istnieje silne uzależnienie od samej drogi podania.
romantycznapiekna pisze:Aż żałuję, że spróbowałam, bo to już równia pochyła. janiemogę
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.