Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
@C9H13N
Skąd mamy wiedzieć, jakie masz tabletki? Jeśli masz po 2,5 mg, to 1/4 będzie dużo za dużo. Myślę, że 0.25 mg powinno pomóc. Więcej może spłycać tripa, przynajmniej mi benzo spłyca dość mocno w choćby niedużych dawkach. Ogólnie ta grupa substancji według mnie nie nadaje się do znoszenia bodyloadu.
Ja zawsze radziłę sobie buszkiem, do tego 1-2 piwa i Hyperreal
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
Kris the cutler pisze:Czy polowa tabletki No-spa forte może zmniejszyć intensywność psychodelika w jakimś stopniu?
Jak poradzić sobie z wymiotami i zbieraniem na wymioty na BL i ogólnie z żaładkiem wszystko przeżyje tylko nie to :-)
Nie ma to jak dwie sety dobrej wódy, o :old:
Tak w ogólę to jeszcze nigdy nie miałem takiego bodyloadu po fenkach co by mnie na wymioty zbierało, chyba jeszcze nie wiem co to prawdziwy srogi BL :rolleyes: Nie ukrywam, że męczarnia z wymiotami i problemami żołądkowymi była by dla mnie katorgą.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.