Cleaner pisze: znalazłem rozwiązanie nurtującego nas tutaj problemu [...]
" Preparaty hioscyny zawierające jej czwartorzędowe pochodne (metylobromek, butylobromek) charakteryzują się szybkim, choć częściowym wchłanianiem z przewodu pokarmowego, słabo przenikają do płynów ustrojowych, w tym do płynu mózgowo-rdzeniowego. t1/2 wynosi ok. 3 min. Gromadzą się w wątrobie, nerkach i przewodzie pokarmowym."
Wyłącznie dla szamanów.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Ale tylko i wyłącznie w miksie z DXM. A konkretniej z BXM i kodeinką
Zażył bym 450mg deksa i TYLKO 0,5g benzy by tylko delikatnie podkreśliła efekty Hioscyny, a nie całkiem przejęła kontrole...
No i gdy już efekty BXM będą blisko pełni swoich mocy tak jedna lub dwie tabletki scopolanu. No i jeśli coś poczuję to (zależnie od działania) 300mg kody na ustabilizowanie jazdy.
Z tego co Cleaner i Psychopath napisali widać, że nie opłaca się ich łykać więc spróbowałbym spalić.
W ogóle jak myślicie jest jakikolwiek sens i 'techniczna' możliwość spalenia tych tabletek?
Cholernie bardzo ciekawią mnie efekty takiego miksu :-D
Poza tym vegantalgin vegantalginowi nie jest równy.
Ja znalazłem w apteczce ten między innymi vegantalgin: http://www.jakajestes.pl/zdrowie-mainme ... algin-mite
To co mnie zainteresowało to allobrabital o żadnej skopolaminie nie ma mowy.
Skład:
adiphenicum hydrochloricum 0.025
allobarbitalum 0.015
aminophenazolum 0.11
Ktoś coś wie??
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.