Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 377 / 7 / 0
Siemacie

Posiadam po jednym opakowaniu leków Clexane i Movalis,nie wiem za bardzo co z tym zrobić a przeczytałem że to na receptę i przeciwbólowe więc zaciekawiłem się tym ;]
Mógł by mi ktoś powiedzieć czy da się to ćpić i w jakich dawkach ?
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 1951 / 14 / 0
Żadnym się nie ućpasz, za to pierwszy genialnie pomaga na bóle stawów, serdecznie polecam %-D
  • 377 / 7 / 0
Ale jak czytałem o którymś z nich to były wymienione zaburzenia widzenia,równowagi,szumy w uszach i zabronione prowadzenie pojazdów po nich... nie ućpam się ? :<
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 336 / / 0
Nadużywanie leku zmniejszającego krzepliwość krwi jest co najmniej głupie.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 1951 / 14 / 0
Lepiej w kioskiu kup gaz do zapalniczek. Lepsza, pewniejsza i [chyba] bezpieczniejsza faza.
  • 2466 / 15 / 0
Morświneusz. Tobie od tego darkwareza się w głowie poprzewracało %-D
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 336 / / 0
69plateau pisze:
Lepiej w kioskiu kup gaz do zapalniczek. Lepsza, pewniejsza i [chyba] bezpieczniejsza faza.
100% bezpieczniejsza. Najwyżej umrzesz jako ćpun nie jako idiota.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 61 / 2 / 0
Przyjmuję lek clexane. Jest to lek przeciwzakrzepowy czy mogę wraz z nim stosować inne używki jak palenie. Pomóżcie bo wyszukiwarka nie pomogła z góry dzięki.
  • 2372 / 56 / 0
Z paleniem nie widzę przeciwwskazań, ale już do stimsów bym nie brał: podwyższone ciśnienie krwi + przeciwzakrzepowy może się równać krwaieniem z nosa, które będzie ciężko zatamować. No ogólnie wszystko, co podwyższa ciśnienie mocno (ale wiadomo, że zależy od dawki) - nie polecałbym.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 61 / 2 / 0
Dzięki za odpowiedź. Wyjaśnione - do zamknięcia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.