Przewinęło mi się przez ręce już dosyć dużo tematu z różnych źródeł i nieraz był to puder, nieraz kryształki, innym razem takie małe pałeczki a raz też wyglądało to jak wiórki kokosu. Wiem, że pewnie w większości nie był to prawdziwy mefedron a jedynie jakieś zamienniki i pochodne ale interesuje mnie to jak wygląda (w jakiej konsystencji jest) taki prawdziwy mefedron? Czy zależy to też od metody produkcji czy coś? Czy prawdziwa mefka zawsze powinna jednolicie wyglądać ?
puder, nieraz kryształki, innym razem takie małe pałeczki a raz też wyglądało to jak wiórki kokosu
Tak może wyglądać mefedron.
degustator4 pisze:Wątpię żeby robiąc tak samo wychodził raz taki raz inny.
Mefedron może być w różnej konsystencji, ale to co jest na rynku to w większości albo w ogóle coś innego niż mefedron, albo mocno zanieczyszczony.
degustator4 pisze:Ale czy od czegoś to zależy? Od sposobu robienia itp? Może od czystości? Wątpię żeby robiąc tak samo wychodził raz taki raz inny.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.