Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 40 / 1 / 0
Pytanie z mojej strony - Jak wyglądałby miks bufedronu z ethcatem ? Z góry dzięki za odpowiedź :)
  • 2362 / 28 / 0
Myślę, że chujowo - sama nieprzyjemna stymulacja
BS
  • 2428 / 90 / 0
Oj wcale nie , jebłem kiedyś kreskę dobrego bufa między etkatem i podziałalo całkiem fajnie - zdecydowanie bardziej odczuwalna była poprawa samopoczucia a co do stymulacji to - mało co jest w stanie mnie mocno naspidować , ale ja to jestem pierdolnięty jakiś ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 3 / 0
Wie ktoś może, jak bufedron koliduje z różnymi lekami/substancjami/neuroleptykami ? ;)
Konkretnie chodzi o takie leki: Abilify, Velafax, Ketrel, Propranolol, moja przyjaciółka je zażywa, a planuje wziąć bufedron jeszcze przed odstawieniem ich, więc byłabym wdzięczna za informację, czy to może zaszkodzić, a jeśli tak, to w jaki sposób.
Ich bin so süß
  • 35 / / 0
start 2.5 mml GBL jest ok. Po 30 minut 80-100 mg bufa sniff. W 5 minut totalnie znikła gwałcioszkowa rozkosz. Wjazd na serce. Może 15 minut fajnej gatki, później tylko pusta bezzsensowna stymulacja. Niby ustać w miejscu nie mogłem ale jak zabierałem się za jakąś czynność chęci momentalnie znikały. Posiedziałem tak 1.5 h ruszajac nogami, 3.5 mml 2m2b . Sen. I to by było na tyle ;]
  • 237 / 10 / 0
buf+ alprazolam ktoś testował ? Czy to jedno drugie będzie niwelować i będzie ch**wo ?
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 60 / / 0
Witam poszukuję miksu ,który chociaż w minimalnym stopniu przypominał by XTC. Co myślicie o etylon+bufedron >? . Jeżeli chodzi o 6 apb ,5 apb badz 5-API to na razie odpada ze względu na cenę. Pozdrawiam :)
  • 1513 / 26 / 0
Radził bym jednak pozbierać kaski (czasem można i 250mg kupić). Bieda mix o jaki prosisz - buf-pFPP-MeOPP (ale pFPP już nielegal) ale to bardzo odległe od oczekiwań, pomyśl może o 25C z tańszych możliwości.

buf 60+120 MeOPP - mocno podbija bufa, ciężej się skupić, dużo mocniejszy zjazd.
buf 60+1,2 bupry - miło zbija senność, efekty uboczne bufedronu też delikatniejsze - speed ale wyluzowany, bez zjazdu.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 39 / / 0
Czy ktoś widzi opcje miksa bufu z brefedronem lub 3mmc bo mam na stanie te 3 substancje a chce tez poczuc euforie i wziac to na imprezę . myslalem nad kreska brefu i po pol h buf lub miks na początek potem sam bref np. jak proponujecie. jest w ogole sens mieszania bufa z ktorąkolwiek z nich?
Halucynogeny są wrotami, które umysł Gai zaistalował w historycznym procesie aby umożliwić każdemu wydostanie się kiedy będzie chciał, pod warunkiem, że jest na tyle odważny aby nacisnąć zamek i przejsć przez drzwi." T.McKenna
  • 2334 / 9 / 0
Zjedz 3-MMC/brefedron i sniffnij buderdon jak wejdzie.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...