Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 591 / 8 / 0
też miałem kiedyś dokładnie taki sam crack pipe, ale zgubiłem gdzieś i było mi żal, dlatego nie inwestuje już w takie przenośne urządzenia.
  • 3007 / 7 / 0
[ external image ]
:gun:
Moje bletki kochane, mimo iż małe :D
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2012 przez zombisztajn, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
l s pisze:
Najnowszy nabytek ;p
[ external image ]
Takie samo. :-) Również z dodatkowym dyfuzorem wkładanym w lufę. Także dym leci sobie przez 4 warstwy wody... szpan.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2012 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 24 / / 0
Uwaga! Użytkownik mihciu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 3 / 0
A oto moje bongo (lodowe)-weteran http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 001wy.jpg/
Podczas pechowego transportu, został inwalidą. Jednak wystarczyło trochę kleju, taśma na uszczelnienie i powrócił do służby i sprawuje się do dziś :-)
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2012 przez revanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Sola dosis facit venenum.
  • 801 / 8 / 0
AE86 pisze:
A oto moj wynalazek:

[ external image ]
"Nie używaj plastikowych butelek, gumowych wężyków, PCV, filii i aluminium. Gdy się nagrzeją mogą wydzielać toksyczne substancje. Szklane , stalowe lub mosiężne fifki/fajki są bezpieczniejsze." fragment z magazynu MBN wydania specjalnego o marihuanie
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 657 / 8 / 0
Teraz juz tylko i wylacznie:
[ external image ]

Na poczatku byla lufka, pozniej palilem z wiader, bong, lolki a teraz znowu uwazam ze najlepiej jest palic z lufki. Lufka zjadla swoja dupke
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1052 / 77 / 0
Skad ta deewolucja?
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 8 / 0
z doswiadczenia. wyjaralem duzo ziola w zyciu w trybie duzo i czesto, czyli co pol godziny lolek albo bonio przez i tak przez pare lat. Jest to po prostu marnacja materialu. Ile razy mozna poczuc to samo palac czesto a po trochu? Ile razy moglbym dobrze zajebac sie lufa, robiac przynajmniej dzien przerwy? ile osob nie palacych na codzien moglo by miec swietne wieczory przez tydzien palac to co ja pale w jeden dzien?
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1077 / 125 / 3
Ja aatakuje temat właśnie tylko fifkami, ale ciągle zastanawiam się nad produkcją bonga. Gdzie jest mniej marnacji i trza wiecej zuzyc zeby sie zbakac?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.