4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
ja pochodzę z okolic łukowa i mef nie jest tu do ogarnięcia. tylko jakieś gówno w piątek kupiłem pewnie ethcat a nawet było gorsze. jedna panna tylko czasem kokolino przywoizi kokosowe po90 dla ogółu i to jest to:) no chyba że ktoś slyszał o łukowie albo siedlcach??? mogą być i dopaluny aby to było to:)
  • 1450 / 18 / 0
U mnie przechwycono dill'a co kmninił mefedron z Czech. na 750g dawał 250g UNIVERAL'a(kreatyna) %-D . Wszystko w atrakcyjnej cenie. Teraz po tej klapie ogarnięte ćpuny dochodzą do siebie a reszta przeszła na do kanałowego metkata. Co te duposracze zrobiły z moimi ziomkami. :-(
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 43 / / 0
kokolino1987 pisze:
no chyba że ktoś slyszał o łukowie albo siedlcach???
niestety musisz zrobić wycieczkę do wawy
Ja mam bardzo silną wolę - robi ze mną co tylko chce %-D
  • 2334 / 9 / 0
Ostatnio przez przypadek wpadł mi nowy kontakt. Za 100pln 1g- jakość, jak za czasów legalności, ale cena z dupy. Zostałem poczęstowany. Sam bym raczej tyle nie dał. Kraków.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 122 / 3 / 0
Wawa - 100zł/g 4MMC. Od czasu delegalizacji cena podskoczyła x2. Wystarczyło nie tracić kontaktu z osobami, które dilowały mefedronem jeszcze na legalu. Co do 4MEC, raczej wszyscy się go pozbywają. Bo nielegalny na równi z 4MMC. Choć znajomy jeszcze próbował z Czech czy Słowacji sprowadzić 4MEC. Nie wiem z jakim skutkiem, bo kontakt mi się urwał. Więc chyba niezbyt dobrze poszło %-D

Nie wiem skąd u Was problem ze zdobyciem mefedronu w dużych miastach. Chyba, że zaczęliście swoją przygodę z nim dopiero po delegalizacji. Za to w małych miastach, jak moje aktualne Kutno, jest lipa jak nie wiem. mj na każdym rogu, za to nic poza tym.
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
To zapewne wina jakości ale po delegalizacji brałem już z wielu źródeł i nieraz trafiał się naprawdę dobry ale jeszcze nie spotkałem się po delegalizacji z takim pierdolnięciem jak za dawnych czasów. Kiedyś chciało się aż tańczyć bez muzyki a teraz nawet przy muzyce bardziej czuje się klimat na czilowanie w fotelu :#:
Uwaga! Użytkownik degustator4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 121 / 8
To już wina Twojego mózgu, a nie spadku jakości substancji.
  • 1558 / 18 / 0
Uważajcie na 'mefedron' który krąży w pewnych miejscach na śląsku. W worku jest dużo 'grudek' kryształków, nie igiełek, nie pałeczek, wyglądają jak kamyczki, dosypany jest biały śnieżek, którym jest lidokaina która znieczula nos i gardło.

Ciężko idzie cokolwiek przełknąć, jak spływ zejdzie, następuje maksymalny słowotok, rozjebanie oczu i rozmazany obraz - mdpv.

Niektórzy nie śpią po tym 2 dni, niektórzy po nieprzespanej nocce przy tym 'mefedronie' czują się normalnie i następnego dnia idą normalnie spać. Bądźcie uważni!! Mefedronu nie opłaca się kupować od byle kogo, a powoli nawet od ludzi którzy siedzą w temacie od dawna, wydaje mi się że najlepszą opcją byłoby zaprzestanie kupna, bo wątpię że sytuacja kiedykolwiek się poprawi.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2012 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 2428 / 90 / 0
Chopoki jaki kolor ma ten klasa mefedron z okolic WaWy ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
hols91 pisze:
d4rqu

W Krakowie mefedron , koks , co zechcesz jest :) Owszem koks nie prosto z Kolumbii , lecz mimo wszystko jest bardzo dobry.
Przez chwile też miałem problem ze znalezieniem tej mefki której każdy tu szuka ;d ale w końcu się udało , 70-80 zł , całkiem przystępna cena wg mnie :) a próbowałem z wielu źródeł więc wiem co mówię... Powiem tylko tyle że na osiedlu tego nie znajdziesz , najciemniej jest pod latarnią :)
i jesteś pewny że to nie 4-mec? wszyscy, którzy mi się chwalą w krk, że mają mefa korzystają z tego samego źródła co ja kiedyś, które ma wyłącznie 4-mec
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.