Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
W ogóle nie licz na euforię, tylko polepszone samopoczucie, bez 'god mode'
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
etkat to metkata to jak 4-MEC do 4-MMC. Niby coś tam, ale nijak to warte pieniędzy ani trucia się.
Zjazd praktycznie zerowy, lekko obniżone samopoczucie które niweluje yerb mate.
Kiepskawo się czuję, a nie chcę przegiąć, spróbuję jutro niuchem(teraz było oralnie), chyba, że jeszcze zadziała, bufedron z opóźnieniem do 2 godzin działał, ale nie było takich efektów ubocznych tuż po braniu o.0, to dziwne.
romantycznapiekna pisze:tolerki nie mogę na to mieć, bo to nie pochodna amfetaminy a w ostatnich miesiącach brałam tylko fetę i buf.
moskfa pisze:Stworzony do pracy. Ja biorę kapke na paluszek i pod język. Gęba cała znieczulona ale po 15-20 minutach czuć niesamowitą chęć do działania ,poprawe samopoczucia, wzrost wydolności fizycznej, wysojką koncentracje, oraz chwilową empatie.
Zjazd praktycznie zerowy, lekko obniżone samopoczucie które niweluje yerb mate.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.