Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 157 / 7 / 0
Jak dla mnie do waporyzacji nadaje sie calkiem calkiem, na maczankę nie koniecznie.
Troszke wiecej pisałem w ogolnym: http://talk.hyperreal.info/syntetyczne- ... ml#p999147
  • 6172 / 435 / 12
Przetestowano 80mg tego specyfiku - gdyby nie dawkowanie (które jest wyższe), to byłby identyczny do AM-2201. Do tego, pojawił się wspomniany wcześniej ból głowy. Nie widzę powodu, by wybierać AM-2233, gdy szeroko dostępny jest AM-2201.
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1472 / 26 / 0
Sądząc po opiniach to nie jest tak że am 2233 jest nie za mocnym ,przyjemnym kanna,który jak stosujesz z głową to ciężko jest przedawkować i ogólnie przyjemny nie hardkorowy profil działania

a am 2201 mocno hardkorowa psychodeliczna faza nie dla każdego,potrafi niezle namieszać w mózgu jedna z najmocniejszych kanna

więc profile działania widzę całkiem inne
  • 6172 / 435 / 12
Emce pisze:
Sądząc po opiniach [...] profile działania widzę całkiem inne
Próbowałem osobiście obu, dwaj koledzy także. Wnioski mieliśmy zbieżne.
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 41 / 1 / 0
Po 2233 u mnie tylko i wyłącznie występował pisk w uszach :-/ żadnych rekreacyjnych właściwości nie zauważyłem. Totalna porażka z tym 2233 :kotz:
  • 194 / 2 / 0
Jak dla mnie kupa na maxa. waporyzowane ekstremalnie duze dawki co w efekcie dawalo lekki chill trwajcy max 20min i tu calkowicie efekty sie konczyly i zaczynal sie kurewski bol glowy. zajaralem to max 10 razy i wyrzucilem
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 3 / / 0
przy paleniu i waporyzacji daje bardzo mizerne efekty. Natomiast jedzony w dawkach 15-20mg Am-2233 daje bardzo przyjemny chill jednakze z uczuciem takiego dosc przytlaczajacego efektu ''banki mydlanej'' na glowie. Testowane w takich wlasnie dawkach przeze mnie i moja kobiete. Przy jedzeniu tolerancja wzrasta lawinowo ale szybko spada.
  • 729 / 6 / 0
Potwierdzam pisk w uszach, "słabsze" działanie od AM-2201; pisk w uszach zatrzymał dawkowanie w górę, tolerkę też mam na kannabinoidy przyznam. Ucisk na sercu obecny. Działać działa, jak AM tylko bez mindfucka, tak powiem. Bezużyteczne dla mnie.

Witamy po przerwie! ;) - surv
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 48 / / 0
Ja osobiście polecam, na w proporcjach 1g am na 30g maczanki wyszedł mega, robiony na mięcie, fajnie upierdalał po paru buszkach, działał konkretnie i szybko schodził, co dla mnie było dużym plusem. Pół godziny mega efektów, po czym powrót do rzeczywistości. 1g na mięcie, starczył na 3 grube lole w proporcji 1:1 z tytoniem. Osobiście polecam, ale też trzymać się dawek, bo może zwalić z nóg.
  • 58 / 2 / 0
Testowalem to AM-2233 z 2 zrodel.
Jeden nie mial praktycznie nic wspolnego z drugim.
1. bardzo podobne do AM-2201, latwo przedawkowac - lęk, paranoje, rzyganie
2. lekkie dzialanie w tle, zaspokajalo glod kannabinolowy, jednak po spaleniu czuc 'pol fazy' prawdopobnie dzialanie tylko na 1 receptor. przepalic sie trudno - pisk w uszach
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.