Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Pomijając rzeczy nieprzyjemne... Trochę zazdroszczę, bo sam pamiętam, że było zajebiście po tych 16 kropelkach.
je zjebalem misje z tramalem po calej lini, 1 w zyciu 300mg a na a juz 5 dzien wygladal tak: wstaje, dozuje 500mg po 2h 200mg po next 2h 200mg i cos na sen. pozniej jeszcze wiecej ostatnie dn 2g dziennie to po tych 2tyg mialem dosc odczuwalnego i nieprzyjemnego skreta, chociaz to nic w porownaniu z uzytkownikami twardych opio...
teraz po dlugich przerwach 300-400mg robi mnie ok na pierwszy raz a na 3 dzien wskakuje znow na 1g. zjebalem z tramcem i nie oplaca mi sie go brac bo nie wyrabiam z kolowaniem towaru.
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery
!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
Dagona pisze: No robilo mnie 200, nadal robi a zaczynalam od 100 i tez mnie robilo.Lecznicze to jest nawet 400mg dziennie, ale wiadomo w podzielonych dawkach.Nie przyjmowalam iv, tylko w kroplach.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Zaczęło się wczoraj dziś ok. 2 w nocy, nie mogłem zasnąć i wierzgałem się z boku na bok spocony (dwa razy wstawałem, raz wytarłem pot ręcznikiem, drugi raz się wykąpałem).
Poce się jak świnia takim ohydnym specyficznym mroźnym potem, zimno mi w chuj, nie jestem w stanie ustać w miejscu, jadłowstręt + światłowstręt, apatia, niechęć do wszystkiego i wszystkich, z nosa płynie mi jak z hydrantu, ogólna zjeba fizyczna, stawy w kolanach mnie napierdalają (ale lekko), podobnie oczy,
Czy to jest to co myśle?
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Dodam tylko, ze taki zimny pot znam jedynie jako efekt uboczny SNRI, których dawno nie biorę
» N, 4 marca 2012, 02:37
(nie mogę edytować poprzedniego posta)
a jednak 37,6C :P
scalono. | idk
Powód: scalenie.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.