ODPOWIEDZ
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kayaman »
czesc a ja mam taka sprawe , w pewnym miejscu leżą suche gówna krowie tylko jak je kopnołem to pod jednym były jakieś małe robaczki , takie muszki (chuje muje dzikie węże) sam nie wiem co to było bo sie nawet nie przyglądałem , pytanie brzmi tak - czy te kupy nadają sie do nawozenia ? musze jeszcze dodać ze one lezały przez całą zime . odpiszcie
  • 160 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mista pita »
moim zdanim nadaja sie maja pewnie mniej azotu bo wyparował ale i tak dostarczą wielu składników twojej roślince
przekop je z miejscową ziemią bedzie git
:cool:
Bądźmy realistami żądajmy niemożliwego
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: michallw »
Mam nietypowe pytanie. Ale czy woda z żółwim guanem by sie nadawala????'
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Łobej »
oj stary woda z zółwim guanem to coś czego poszukuję, kiedyś miałem dwa żółwie i jak im się ostro woda w akwarium już przybrudziła to w czasie wymiany moja starsza podlewała nią kwiatki na chacie i rosły jak za dotknięciem magicznej różdżki tak ze polecam bardzo wodę po żółwiach jest git.

Pozdrawiam Łobej
  • 76 / / 0
P.S siemka all

mam tylko 1 pytanko do Łobej'a a mianowicie czy moge liczyc na te nasionka co mowiles na gg czy to juz nieaktualne bo nie wiem co robic... ani nie mam nasiona a ni nic i nie wiem co dalej moje
prosze o odpowiedz z gory dzieki. pozdro4all
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2006 przez ganjasmoker=), łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kaczy »
@ganjasmoker=) stary lepiej edytuj tego posta i usun nr gg bo to bardzo nierosadne podawac go do wiadomosci publicznej, mozesz mi wierzyc ze to forum nie jest nieznane organom scigania, a sam chyba wiesz jaka mamy sytuacje prawna.
pozdro
--
Pozdro dla wszystkich ogrodników:
Overgrow the Worldl!
  • 459 / 1 / 0
mam pytanie. kupilem suszony obornik (krowie lajno) o poj. 4 litry a mam 5 roslinek. czy to wystarczy czy trzeba wiecej? ile tego suszonego gowna trzeba sypnac pod jedna rosline? tak dla pewnosci sklad obornika:
azot 3,21%
potas 1,61%
fosfor 1,59%
wapń 2,34%
magnez 0,38%

a i jeszcze jedno. na opakowaniu napisano, zeby stosowac na glebach obojetnych lub lekko kwasowych. a gleba pod konopiami bedzie przeciez zasadowa, co z tym zrobic??
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
[quote="Dzieciol von Rastuch"]
mam pytanie. kupilem suszony obornik (krowie lajno) o poj. 4 litry a mam 5 roslinek. czy to wystarczy czy trzeba wiecej? ile tego suszonego gowna trzeba sypnac pod jedna rosline? tak dla pewnosci sklad obornika]

jeb to co tam pisze w marczaka, mozesz spokojnie dodawac
  • 459 / 1 / 0
no a w jakich dawkach?
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 40 / / 0
Podzel 4 litry na 5 roslinek i juz masz dawke:P
Uwaga! Użytkownik Growman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.