Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 170 / 4 / 0
czytal ktos dzisiejszy "Dziennik" na pierwszej stronie wielki napis : Smierc za 2.50 caly artykół to wielka jebana propaganda myslalem ze to jakas lepsza gazeta bedzie ale sie widocznie przeliczylem

ale tak wogole czytal ktos? jakie wrazenia?
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: slu »
a czego sie panach axlu i szprycy spodziewales

napieprzone maja pod czaszkami ze rowno,
wolne media, wolny kraj
aha
[b]Przynosimy pokój w wojnie z narkotykami - [url]http://drugpolicy.pl[/url][/b]
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: louis »
Jedes Herz ist eine revolutionäre Zelle
  • 3523 / 51 / 0
A jak odkryli reporterzy "Dziennika", dilerzy rozpoczęli właśnie niespotykaną wcześniej akcję promocyjną: sprzedają narkotyki poniżej kosztów zakupu.
To nie Chiny ze swoimi trampkami.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 39 / 1 / 0
Często pierwszą działkę amfetaminy, skręt z marihuany czy tablętkę ekstazy dilerzy dają wręcz za darmo, aby zyskać klientów.
Ja też tak chce:):):) Ta sratatata dilerzy w szkołach, Na rogach, wszędzie w każdym miuejscu próbują ci wcisnąć narkotyki, to dlaczego kurwa od 2 miesięcy jak nie lepiej w moim miasteczku jest problem z załatwieniem polowaka.
Dlaczego ciągle powtarzane są te same stereotypy. Przeciętnemu obywatelowi robi się sieczke z mózgu w każdej dziedzinie życia a ten "przeciętny obywatel" to łyka. No kurwa jesteśmy 100 lat za murzynami. Dalej co ksiądz z ambony powie, co gazeta napisze (chyba że żydowska i masońska[jakaś babka przypierdoliłą sie ostatnio do mojego starego jak kupował newsweeka że czyta żydowską gazete:-D]) to najświętsza prawda.
Dlaczego, dlaczego moja ojczyzna jest krajem pojebów :#: ?????????
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
no niedokonca z tą pierwszą działką jest to ściema :P

nie raz i nie dwa, i nie rok czy wiecej temu, całkiem niedawno dostałem w szkole od znajomego próbki ziola i amph :P - koles mnie namawia od pol roku, zmenil taktyke :P

EDIT: zapomnialem :P dozucil 2 blety (biale krzyze - dobre to ? - ja sie w chemi nei orientuje ;p)
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006 przez Zmor, łącznie zmieniany 1 raz.
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 313 / 5 / 0
Eeeeeee?
Gdzie to tak?
Przejedziemy się tam ;)
U nas się płaci :D
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006 przez Norberto, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Norberto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: h0b »
[quote="Zmor"]
no niedokonca z tą pierwszą działką jest to ściema ]

Białe krzyże są do kitu. Speedujące. IMHO znikoma ilość MDMA.
  • 382 / 8 / 0
Teraz "Dziennik"... tylko mało oryginalnie zaczyna, w końcu o ecstasy każdy słyszał... pisać o szałwii, gałce albo powoju, to jest bardziej odkrywcze! :-D ;-)
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 6 / / 0
heh wlasnie dobrze by bylo jakby ktos ziolo albo fete za free dawal ;] ciekawe jest tez ze piguly kosztuja 2.50. owszem kosztuja ale jak sie bierze hurtowe ilosci ale male dzieci ktore dostaja na loda (tak jak tam pisali) czy chuj wie na co chyba nie wezma 100 pixow hurtem :P
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...