-You've never used them before.
zombisztajn pisze:Ja też umiem dużego bucha ściągnąć ale to bez sensu, wtedy całe thc nie dostanie się do krwi, marnowanie aby. Jedynie wiadro w tym przypadku pomaga bo dociągasz się dodatkowo większą ilością powietrza ale thc i tak się marnuje.
Aidisid Marnowane przez to że płuca nie wchłoną całej ilości THC z dużego bucha, dużą ilość wypuszczasz z dymem. Dlatego też najlepiej się pali w mniejszych zamkniętych pomieszczeniach, zauważysz różnice. Wiaderko bardziej wali po głowie ponieważ wciągasz szybciej dym i to z powietrzem co bardziej uderza. Palenie z lufki powoduje np osadzenie się THC na szkle, palenie blanta czy jointa najbardziej marnuje towar bo pali się ciągle i uwalnia zapach mimo to mój ulubiony sposób. Wszystkie bonga z sprzęgłem też kopią bardziej bo dociągasz się powietrzem
C.R.E.A.M.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.