Dawka 120 mg , jak dla mnie substancja idealna na całonocne nakurwianie na jakiejś imprezie
Oczywiście jak w przypadku 6-APB żadnego zjazdu , jedynie musiałem się zmuszać do jedzenia bo całkowity brak apetytu .
surveilled pisze: 5-APB i 6-APB nie oddziałują na transportery (a przynajmniej nie tak znacząco). Wywołują efekt poprzez wiązanie się bezpośrednio z receptorami przeznaczonymi dla serotoniny
To wszystko już logiczne wnioskowania, zapraszam do polemiki.
Tyle wynika z wikipedii, że nie można wykluczyć ich roli jako releasing agent, z autopsji bym widział też reuptake inhibitor (można dorzucać i dorzucać) ...
Co do zwałki, to ciekawe jest co się dzieje w głowie że tydzień są sny jak po mianserynie...
Nie brałem tego solo nigdy, ale czy nikt nie zauważył z tych, co tak się z tym obchodzili syndromu "człowieka z papieru", przygnębionego, bez radości i apatycznego przez tydzień czy dwa - czyli aż się odbuduje poziom serotoniny?
IMHO jest to ewidentnie psychodeliczna substancja, więc jest agonistą naszych ulubieńców, a z łudzącego podobieństwa do MDMA wnioskuję MRA, natomiast z powodu przedłużonego działania w odniesieniu do XTC spodziewał bym się też zwięszonej inibicji wychwytu....
nie, jest cześto wręcz odwrotnie. poniesiony nastrój przez tak długi okres czasu.
Nie brałem tego solo nigdy, ale czy nikt nie zauważył z tych, co tak się z tym obchodzili syndromu "człowieka z papieru", przygnębionego, bez radości i apatycznego przez tydzień czy dwa - czyli aż się odbuduje poziom serotoniny?
surveilled pisze:gdyby powodowały wyzwolenie, byłaby zwałka porównywalna z MDA - a takiej nie ma.
Mozna sadzic, ze się będą zachowywać podobnie, jak ich nienasycone analogi 5-apbd i 6-apbd, ktore sa RA
BTW:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8246240
https://en.wikipedia.org/wiki/Serotonin_releasing_agent
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.