Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1743 / 26 / 0
Nas nie przekonają, że co białe to białe....
A tak serio
@up tinos - co do paroksetyny całkowicie się z Tobą zgadzam, szczególnie w mixie z alprą, też z rok tak jechałem, głupie że dopiero po roku to zauważyłem, ale wróciłem do paro...Cóż... Chyba racja, że trzeba brać z życia co daje, lipne tylko po odstawce te powroty sa jak nawet wyjście ze śmieciami jest sprawa wymagającą większych poświęceń jak i kontrolowania strachu ;-)
Non omnis moriar.
  • 3 / / 0
Czy to możliwe żeby nie czuć radości smutku? W rozmowie z kimś być tak jakby neutralny nie wyrażać jakich kolwiek emocji, w sobie w sumie też mało czuć? Bo ja tak mam, nie śmieje się bo nic mnie nie śmieszy mimo że tak nie było kiedyś. Potrafię przeprosić i podziękować ale bez wyrażania jakich kolwiek emocji czyli puste słowa, jedynie potrafię wyrazić coś gdy zdenerwuje się to odpowiadam ostrym atakiem agresji. Wiem że to wina długotrwałego walenia ścierwa ale da się zmienić to w sobie? Bo wizyty u psychologa psychiatry nic nie dadzą zakodowane mam brak chęci rozmowy z obcymi ludźmi. :scared:
Uwaga! Użytkownik Bayerz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Nie, nie uważam, by było to możliwe.
Nie martw się, to przejściowe wypranie własnie spowodowane tym waleniem ścierwa, a raczej ogólnie uzależnienia. Przejdzie.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.