Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
ragnarock pisze:
Po dłuższym czasie używania stwierdzam kompletną amotywację do wszystkiego co nie wiąże się z przyjaraniem i kolosalne zwiększenie tolerancji. Brak efektów ubocznych po odstawieniu. Nie polecam do dłuższej eksploatacji, jara się już w sumie dla zasady.
niestety prawda
idealna bylaby opcja palenia sporadycznie, ot 2-3 razy na dzien w stylu z rana lufeczka, pod wieczor po pracy/szkole/siedzeniu caly dzien w domu jeszcze ze 2 dla relaksu ale krotki czas dzialania skutecznie to uniemozliwia no i jest cisnienie na dopalanie... ktore konczy sie jak kolega wyzej napisal
o kant dupy toto potluc
  • 6157 / 431 / 12
Palenie rzadziej, niż jedna sesja na 3 dni kompletnie pozbawione jest waszych dolegliwości. To konkretnie AM-2201 się do ciągów nie nadaje. Próbowałem tego, i próbowałem także ciagu na JWH-122, przed delegalizacją. Na 122 w ogóle nie występowały jakkolwiek dokuczliwe efekty odstawienia.

Nie próbowałem jeszcze tego UR-144, ale jak na chwilę obecną, to do kanna-ciągów nie ma nic. Przez to palę tą AM'kę sporadycznie i wszystko jest w porządku. Choć, chciałoby się znów, od rana do wieczora...
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 268 / / 0
@surveilled - Ciężko palić raz na 3 dni, mając świadomość że w szufladzie/kieszeni masz 50g palonka ; )

Z jednej strony podoba mi się to, że AM trzyma krótko, bo mogę sobie przyjarać np. przed wyjściem do dziewczyny i być trzeźwym już stojąc w jej drzwiach, gorzej gdy chcę sobie konkretnie potripować przed komputerem/w łóżku - wstawanie co 15-20 minut żeby dojarać jest denerwujące. Sam osobiście czekam na UR-144, które ma podobno 2x dłuższe działanie. Myśleliśmy z pewnym kolegą z tego forum, by zmieszać UR-144 z AM-2201, jednakże nie wiem jak mogłoby to działać, spotkałem się jedynie z miksami JWH-xxx z AM-2201, o UR-144 nie ma mowy. [źródła są zbędne, nawet niebezpośrednio - s.]
ja jestem człek tolerancyjny, kopie dopiero po trzeciej kaczy
  • 8 / / 0
surveilled pisze:
Palenie rzadziej, niż jedna sesja na 3 dni kompletnie pozbawione jest waszych dolegliwości. To konkretnie AM-2201 się do ciągów nie nadaje. Próbowałem tego, i próbowałem także ciagu na JWH-122, przed delegalizacją. Na 122 w ogóle nie występowały jakkolwiek dokuczliwe efekty odstawienia.

Nie próbowałem jeszcze tego UR-144, ale jak na chwilę obecną, to do kanna-ciągów nie ma nic. Przez to palę tą AM'kę sporadycznie i wszystko jest w porządku. Choć, chciałoby się znów, od rana do wieczora...
probowalem i am, i ur
wiekszosc ludzi wkreca sobie jakies pierdoly ze jedno dziala bardziej psychodelicznie, drugie euforycznie, ale to jest czcze pierdolenie, jeden i ten sam syf, amem mozna sie po prostu nacpac przy czestszym paleniu, z urem jest to samo, moze pierwsze 2-3 palenia sa lekko euforyczne ale do mj to w ogole startu nie ma, do ciagow sie nie nadaje bo pozniej to juz tylko poszumi w glowie 15 min i koniec
  • 6157 / 431 / 12
ragnarock pisze:
@surveilled - Ciężko palić raz na 3 dni, mając świadomość że w szufladzie/kieszeni masz 50g palonka ; )
Nie mam z tym najmniejszego problemu. Kiedyś miałem, przeszło z doświadczeniem.
ragnarock pisze:
Myśleliśmy z pewnym kolegą z tego forum, by zmieszać UR-144 z AM-2201, jednakże nie wiem jak mogłoby to działać, spotkałem się jedynie z miksami JWH-xxx z AM-2201, o UR-144 nie ma mowy.
W dziale MIksy jest już taki opis => http://talk.hyperreal.info/kannabinoidy ... l#p1033421

Do tego, hot news:
Maczanka na AM-2201 daje wynik negatywny w testach na THC używanych przez Policję (takie małe matowo-przeźroczyste torebeczki - mają takie w radiowozach).[1]

Przypisy
[list=1][*]wiedza sprawdzona empirycznie[/list]
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 268 / / 0
+ Z badań krwi też nic nie wyskakuje, miesiąc temu trafiłem na morfologię, nic nie wyskoczyło. Poza lekko podniesionym stężeniem benzodiazepin, ale nie wykraczało znacznie powyżej normy. (3.3mg na ml krwi, podczas gdy górna granica to 3mg)
  • 483 / 67 / 0
Multitest na mocz także negatywny, chyba już tu o tym wspominałem
Sprawdziłem na sobie, po 5-dniowym ciągu w którym przerobiłem 1g substancji.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 87 / / 0
Oj romantyczko...
Proponuje ci zmniejszyć dawkę...
A również sypanie na oko jest bardzo złe, dla mnie skończyło się strasznie- psychoza, paranoja, wymioty, badtrip, halucynacje, (mialem jakby cevy dxm na otwartych oczach), widzialem rzeczy ktorych nie bylo, okno ktore powinno byc na swoim miejscu bylo gdzie indziej... straszne :D
"Rzeczywistość to świadomy mega-fraktalny hologram.Samodoskonaląca się pętla struktur powielających się w nieskończoność."
  • 268 / / 0
AM-2201 Cheat #32 - Pijcie dużo wody podczas tripa, kannabinoid konkretnie odwadnia organizm, powinno zminimalizować złe efekty
  • 839 / 7 / 0
Ja pelę już dosyć długo używając wraz z psychodelikami nie mam żadnych dokuczliwych objawów.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.