Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Ja zrozumiałem go raczej tak, że nie poleca bawienia się DOxami, bo niemal każdy (z tego co czytam) ma po tym skurwiały bodyload, a płeć przeciwna jest zazwyczaj jeszcze bardziej wrażliwa na efekty fizyczne niż faceci. Jeśli o to mu chodziło, to mam identyczną opinię, mimo że ani razu nie jadłem żadnej psychodelicznej amfetaminy. To, czy ktoś lubi DOxy, czy nie lubi, nie ma nic do rzeczy.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Jest to najczęściej zwyczajne zmęczenie, czasem dołącza się do niego ból głowy, utrzymująca się stymulacja (resztka działania ośrodkowego), spięcie mięśni etc.
Jest to na tyle osobnicza sprawa, ze jeden się czuje jak ostatnia szmata, inny nie poczuje nic a jeszcze inny będzie miał cudowny afterglow.
Chcę zaaplikować w komorę nosową rzekome 8mg(najpierw 4mg po 1-1,5h kolejne) DOI'a od których wyparuje 5ml destylowanej. Gra warta świeczki?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.