Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Jaksa pisze:Problemy są, jednak do pokonania. Przy fazie trampkowej zostaje posiedzieć na desce chwilkę, jak nie leci jak trzeba przycisnąć pęcherz, tak jak zwiększa się ciśnienie moczu u kobiet. U mnie daje radę, jednak za każdym razem mam wrażenie, że nie wysikałam się do końca, że znów niedługo będę musiała lecieć. Po paru minutach wrażenie znika, jak wcześniej mocz z pęcherza :)
Później, po kodzie i tramcu okraszanym fentanylem to tylko rzyganie było metoda na ujście czegokolwiek...
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Tak jak przy innych opoidach.
idontknow - przy solidnym zgrzaniu, szczególnie przy miksie z tramadolem, nawet twoje techniki wizualizacyjne, które nota bene sam stosuje, rzadko się sprawdzają. Dlatego lepiej za dużo nie pić podczas fazy, albo przetrzymać
WildMonkey pisze:ile najdłużej siedzieliście na kiblu żeby się wysikać, ja godzinę i cipa tzn nic.
WildMonkey pisze:ile najdłużej siedzieliście na kiblu żeby się wysikać, ja godzinę i cipa tzn nic.
mam w kieszeni klonazepam.
eis pisze:niecała godzina. gazete sobie wziąłem, szlugi i ciiisnie i cisnie, morda czerwona jakbym dziesięć kilo cementu przeniosł. poszła kropela więc zadowolony z osiągnięcia celu udałem się do łóżka celem czilowania.WildMonkey pisze:ile najdłużej siedzieliście na kiblu żeby się wysikać, ja godzinę i cipa tzn nic.
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Trzeba wysilić mózg, tak aby pozwolił nam opróżnić pęcherz.
Coś w stylu, jak ktoś kiedyś pisał na forum ;-) : Nooo raz raz siczku, wychodź, wychodź, raz, raz, raz. Nie ma tam co siedzieć.
+ skupienie tylko na tym.
mam w kieszeni klonazepam.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.