Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
pozdrawiam
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Działanie palonych 4-ho/aco tryptamin freebase to z tego co czytałem kwestia dyskusyjna, niektórzy twierdzą że działają, inni że nie. Konkretnych TR też nie ma za bardzo w temacie (poza 4-HO-MPT, które akurat palone jako freebase, bardzo sobie ludzie chwalą).
Generalnie w sprzedaży przeważają sole, freebase jest mniej trwały (ponoć 4-AcO-DMT ulega degradacji bardzo szybko), te które miałem strasznie nie straciły podczas przechowywania, no i tych które mają formę oleju nie uświadczysz.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:MET ma dosc wysokie dawki, dla mnie 100mg doustnie to bylo dosc slabo, dopiero 200mg dalo jakis rozsadny efekt, pewnie dlatego przy paleniu mogles nie poczuc.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.