Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Re: 2C-E
Nieprzeczytany post autor: opak »
Podbijam ! Ostatni raz jak wrzucałem 2C-E to właśnie ze znajomymi i było naprawdę cholerne duzo smiechu %-D W samotności to nuda totalna ilę można przecież podniecać sie wizualami ? :>
  • 9 / / 0
Re: 2C-E
Nieprzeczytany post autor: Erkan »
Prawda, ciężko opanować śmiechawę. Dodam jeszcze że 2C-E to jedyna substancja na której przez całego tripa miałem ochotę stanąć w miejscu i jednocześnie się zrzygać, skupać i zsikać :D
Uwaga! Użytkownik Erkan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 2 / 0
chlopaki jakies zastrzezenia do spozywania 2ce podczas brania antydepresantöw`?
  • 6162 / 434 / 12
Nie, raczej nie.

Edit:
@down: Rzadko kiedy się teraz korzysta z iMAO jako antydepresantów. Najczęściej SSRI/SNRI.

@piotroszka: Ale sprawdź swój, na wszelki wypadek.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 2334 / 9 / 0
No, chyba że to iMAO.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 41 / 2 / 0
Erkan pisze:
Prawda, ciężko opanować śmiechawę. Dodam jeszcze że 2c-e to jedyna substancja na której przez całego tripa miałem ochotę stanąć w miejscu i jednocześnie się zrzygać, skupać i zsikać :D
Ja po 2c-e mam zawsze ochotę na strzelenie kupki, a nigdy mi się to nie udaje:-D
Uwaga! Użytkownik zielona_swinia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Ja tak mam na bodyloadzie większości fenek.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 5299 / 104 / 0
surveilled pisze:
Nie, raczej nie.

Edit:
@down: Rzadko kiedy się teraz korzysta z iMAO jako antydepresantów. Najczęściej SSRI/SNRI.

@piotroszka: Ale sprawdź swój, na wszelki wypadek.
Jak "raczej nie"? Każdy reaguje inaczej, lepiej JEDNAK zważać, SSRI/iMAO, zmniejszt\yć dawkę substancji i ewentualnie dorzucić niż mieć za mocno i się najeść strachu. Wiem co piszę z własnego doświadczenia
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3449 / 122 / 8
Ani SSRI, ani SNRI, ani iMAO nie powinny mieć groźnych konsekwencji przy normalnym używaniu i w normalnych przypadkach. Warto zachować ostrożność, ale te substancje nie wchodzą w znane interakcje.
  • 3898 / 238 / 13
Chyba, że to alkaloidy harmailowe, to wtedy error.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.