najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
kobaia no zobaczymy co bedzie z tego lr :)
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
jerozolima
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: jerozolima »
.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2008 przez jerozolima, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kayaman »
Czesc Jerozolima w cannabis.fr.pl śą chyba zwykłe regular nasiona , a czy z innego seedbanku ? sam nie wiem , chyba ze cie to taniej wyniesie , ja sam zamawiałem z seedboutique.com i byłem bardzo zadowolony , nasionka dobre , orginalne + darmowe nasiona ,wysłałem we wtorek a juz w środe za tydzień dostałem paczuszke . Ja wysyłałem kaske listem , a jak masz konto i da sie tam przelać kase to jeszcze lepiej dostaniesz szybciej i będziesz wiedział ze kasa doszła . A jak nie chcesz czekać to kup z cannabis , wegług mnie sklep dobry (chociaż sam nie zamawiałem ) Zrobisz jak bedziesz chciał . przy okazji Jerozolima wysłałm ci wiadomość , zobacz PEACE
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
kayaman pisze:
Czesc Jerozolima w cannabis.fr.pl śą chyba zwykłe regular nasiona , a czy z innego seedbanku ?
Nie ma nasion LR femi]
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
Nie można kupić LR z innego seedbanku - produkuje go tylko jeden. ;P
Mozna od innego dystrybutora. [ hmm eee.. zreszta jak zwał tak zwał..]
Wiekopomna chwila poprawiam shakira :cool:

Nasiona lowrydera mozesz kupic z innego seedsbanku
(bank nasion) ale masz do wyboru tylko jednego breedera (producenta nasion) a jest nim Joint Doctor chyba...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 76 / / 0
Fubar pisze:
kayaman pisze:
Czesc Jerozolima w cannabis.fr.pl śą chyba zwykłe regular nasiona , a czy z innego seedbanku ?
Nie ma nasion LR femi]
hmmm femi raczej napewno nie ma ale chyba nie tylko na cannabis.fr.pl da sie je kupic, bo widzialem fotorelacje zagraniczne lowrydera a reczej nie pochodza one z nasion z canna.fr.pl
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
aaa i no te nasiona z cannabis.fr.pl sa regular
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: michallw »
Apropo lowrydera, mam zamiar podciągnąć go przez maj w boxie a potem na początku czerwca przesadzić na miejscowke. ufam że dojdzie na początku lipca. Dlatego mam jedno pytanie. Czy jeśli zbierając nasiona z tych roślineg będe mogl posadzic ponownie na w połowie lipca????????
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
[quote="LeonardoDaVinci"]

Wiekopomna chwila poprawiam shakira ]

hmm.. ja jednak - dalej byłbym za rozumieniem seedbank - jako - producent nasion :
[ hmm .. dawiej gdy w necie nie było - takich dystrybutorów jak - SD- obecne SB -- etc.. nazywało sie tak raczej producentów..]

Sklep w necie : czy - stacjonarny - to raczej dystrybutor ;)

A tak patrzac na znaczenie tego terminu ;>

Definition - The place where seeds of rare plants or obsolete varieties are sotred in carefully controlled conditions to preserve their genetic material for research and possible future use.

albo definicja tu ;- http://en.wikipedia.org/wiki/Seed_bank

Hmm.. Jakoś do Butiku : czy sklepiku mi to nie pasuje ;-)
[ do breedera czy producenta...także nie bardzo]

ps: A tak wracajac do : Sedna :

LR to przereklamowana "tandeta" - To Rasa CIEKAWOSTKA - Coś co można miec dla zabawy : sportu : [ zabawy w hybrydyzacje...np ;P ] itp.
Uprawa LR w jakimkolwiek innym celu niż zabawa nie ma sensu : Każda "normalna" rasa in bedzie lepsza / podobnie out - praktycznie każda wczesna rasa da wielokrotnie wieksze plony + jakość.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kayaman »
Uprawa LR w jakimkolwiek innym celu niż zabawa nie ma sensu
czesc , z jednej strony masz racje ,ale i tak sie nie moge z tobą zdogdzić . Nigdy nie sadziłem i chciałbym zasadzić , w koncu rośnie to bardzo sybko i np. zasasdzisz dzisiaj i na wakacje masz z 10 g z jedniego krzaczka nienajmocniejszego palonka ( z tego co wiem ) jest ona mała i mozesz ją nawet na własnym podwóku zasadzić . Wegłu mnie nie wato sadzić tylko SAMOSIEJI . wzuciłbym fotke ale nie wiem jak . Miałem ja przez 5 misiąców i zebrełem z 15 g palenia słabego jak chuj . To jest moje zdanie PEACE
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.