Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 170 / / 0
Re: AMT
Nieprzeczytany post autor: mortis »
w takim razie po jakim czasie od zazycia w/w dawki AMT mozna juz bezpiecznie zazywac MXE?
  • 1456 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: kfs »
Po dobie, zależy jak długo będą Ci się utrzymywać efekty zażycia AMT.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1052 / 77 / 0
MXE po zakonczeniu dzialania psychodeliku wydaje sie dzialac slabiej. Sprawdzone na 2c-b, ho-mecie i jeszcze na czyms.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
Tylko, że AMT jest inhibitorem mao i tu może być inaczej
BS
  • 744 / 29 / 0
ilu godz. postu przed pierwszym badaniem ? Która opcja administracji wydaje się najbardziej opłacalna i jakimi dawkami na początek można się zadowolić przy poszczególnych sposobach wprowadzania do systemu ?
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 1425 / 81 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
Miałem kiedyś amt hcl i najbardziej lubiałem to walić po nosie. Zazwyczaj brałem około 50mg, ale bez problemu przerobiłbym i 100mg. Kupując to bardzo się nakręciłem na tą substancję, bo z zagranicznych raportów wynikało, że działa świetnie-euforycznie, nie powodując dużego mindfucka. Część osób porównywało do mdma co dodatkowo mnie zachęciło.

Na pierwszy raz zjadłem 30mg. Bardzo dało się odczuć wjazd na żołądek - raczej nie mdłości, ale takie dyskomforty/bóle brzucha. Dodatkowo niezbyt przyjemne uczucie na głowie, coś w stylu delikatnego bólu. Ja miałem wersję hcl, która i tak wywołuje mniejszy bodyload niż freebase. Jeśli chodzi o efekty to byłem zawiedziony, bo nie odczułem żadnego efektu antydepresyjnego/podnoszącego samopoczucie. Ogólne nieprzyjemne efekty fizyczne zdawały się promieniować na sferę psychiczną.

Kolejne doświadczenie miało miejsce na dyskotece. Tym razem poszło 50mg, nie pamiętam czy zjadłem to, czy wciągnąłem. Było tak sobie, na pewno bez większego polotu do zabawy. AMT nie zdało zdało egzaminu na disko.

Następna moja próba to było wciągnięcie 50mg (ból ostry). Działanie było trochę lepsze, bo bez tego palenia w żołądku. Aczkolwiek efekty i tak dosyć płytkie. Czuć było serotoninę, ale całość doświadczenia na pewno nie była wybitnie przyjemna. Wciąganie wzmocniło dosyć miłą stymulację i nie przeszkadzała mi ona. Występowały też jakieś drobne wizuale.

AMT na pewno nie robi szału. Wizualnie bardzo słabo. Wprowadza pewne zamieszanie w głowie/lekki mindfuck, ale na prawdę minimalny. Biorąc to należy spodziewać się jakiejś tam stymulacji i pewnego efektu euforycznego. Mógłbym to wrzucić znów, gdybym się mocno nudził i nie miał nic innego pod ręką ;-)
  • 283 / 6 / 0
Kurwik, a ile mniej więcej działało przy tej dawce i jak zasypianiem?
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Ja po AMT to sie czułem jakbym sie najadł amfetaminy , bardzo podobne działanie %-D
  • 283 / 6 / 0
@ opak, a jaka dawke przyjmowales? bo jesli i na mnie by mialo tak zadzialac to dzisiaj zaaplikuje bo mam prace do napisania na jutro : ]
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
50 mg max .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.