Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 92 / 0
Jest pytanie moje ćpunki ^_^
Wciągany flufedron jedzie ostro po nosie zgadza się ? Z tematu jasno wynika że tak , no i obecność fluoru w tym też to sugeruje ,no ale w takim razie jakim cudem flufedron mógł komuś znieczulić nos ? :huh:
Ci co pisali o bolesnym sniffie chyba wszyscy mieli różowy , a jak sie ma sprawa z białym niestety nikt nie wspomniał w tym wątku. :-( Wydaje mi się że kolor tutaj na pewno nie ma znaczenia , no ale niech ktoś to potwierdzi ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1052 / 77 / 0
wydaje mi sie, ze ten ktory ja probowalem byl bialy i pare sekund po wciagnieciu przestalo piec i typowo znieczulilo.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Mnie różowy poszczypał przez kilka sekund. Potem luz.
  • 46 / 1 / 0
Mnie różowy dość mocno 'gryzł' ale tylko kilka sekund. Dziwi mnie też czemu 3-FMC nie cieszy sie popularnością , jak trafił sie dobry sort naprawde euforia i stymulacja były na wysokim poziomie bez jakiegos wjazdu na organizm. Jak dla mnie ethcat nawet nie ma co leżeć koło flufedrona, jak miałbym wybierac 4-MEC a 3-FMC biore te drugie(nie licząc podania i.v) a tolerke mam sporą.Szkoda ze nigdzie juz go nie widac(a jak mam dostac 4-fmc zamiast 'trójki' to pierdole to.)
  • 111 / 1 / 0
właśnie też nad tym ubolewam że pokazał się na chwile (mi się bardzo spodobał :heart: ) i w tej chwili ciężko go znaleźć :#:
  • 46 / 1 / 0
W 3-FMC można było sie zakochać :heart: , prawdziwa euforia(nie porównywać do 250 mg mefa i.v bo tu już zaczyna sie rzeźnia) i 'koksowo-fetowy'* speed aktualnie z legali tylko 6-APB też mi przypadło do gustu.
*-słowa ziomka %-D
  • 124 / / 0
różowy materiał rozjebał system
faktycznie jeden z nielicznych na który bym się jeszcze skusił
a tu zonk nima bo zima już nawet wiem czemu :/
  • 4 / / 0
Prawdopodobnie zniknął dlatego, że 3-FMC od nielegalnego 4-fmc można odróżnić tylko poprzez jakiś tam test. Ktoś w tym temacie wspominał o tym. Jednakże, wg mnie był to jeden z lepszych rc. Pachniał dziwnie ale robił dobrze, o wiele lepiej niż 4mec, ethcat czy inne dziwne rzeczy które teraz są...
  • 1167 / 13 / 0
według mnie substancja bardzo podobnie działała do amfetaminy. Lecz po paru piwkach dało się na niej spać.
z tego co pamiętam tylko jeden sklep to miał a teraz nie idzie tego nigdzie dostać :(
  • 46 / 1 / 0
Może i podobne do amf , ale dla mnie dużo przyjemniejsza stymulacja + zajebista euforia.Może dlatego moje odczucia sa takie bo z amf miałem bardzo dużo wspólnego.
Ja znalazłem zagraniczny sklep tylko cena troche nie tak(20 euro/g)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.