Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 218 / 4 / 48
spoko połaczenie, tylko właśnie tzreba uważać z kolejnością ..
Obca grzanka.
  • 72 / 2 / 0
feta + zioło to dobre połączenie. Mi to zawsze podbija euforię i daje psychozy, które lubię :heart:
brak podpisu
  • 14 / / 0
Załóżmy, że wciągłem średnią kreskę, ale po kilku godzinach mam ochotę zapalić mj. Problem w tym, że wczoraj paliłem 3x po 1 lufce i taka ilość "normalnie" mnie robiła bardzo mocno (było to 7 godzin po amph). Natomiast po tej fecie odczuwałem tylko lekkie efekty działania THC.

Pytanie czy da się czymś "zbić" faze po fecie, tak, żeby palenie marihuany dawało zadowalające efekty? Jeżeli nie to ile najlepiej odczekać, bo inaczej to marnowanie zielska...
  • 1817 / 111 / 0
jak chcesz faze z ziolo to niebierz amfy,proste.wiadomo ze jak sie jest nacpanym to trzeba spalic wiecej ziola i faza jest krotsza,ale to jest chyba dla kazdego jasne ze na silny stymulant przebije naturalne ziolo dzialaniu.albo sie z tym godzisz i lubisz tak jak jak palic na fete jak mam ziolo,albo nie bierz amfy jak palisz albo na odwrot nie pal jak wciagasz.
  • 883 / 10 / 0
Po 6 latach palenia zielska zapaliłem naprawdę małą ilość zielska po naprawdę niewielkiej ilości ścierwa (ledwo pobudziło, a trzeba wiedzieć, że jeszcze nie poznałem fety w pełnej krasie), już po załadowaniu władka i muszę powiedzieć, że to fajny miks. Jest większy spid niż był, odczuwanie muzyki takie jak było, może trochę podbite i do tego to co w paleniu najpiekniejsze czyli CEVy, poprawiony humor i sposób odczuwania ciała. Podoba mi się, fajna odmiana. :)

Edit: A po zejściu bacika fetka działa mocniej niż przed. Super. xD
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2012 przez Elwis, łącznie zmieniany 4 razy.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 116 / 2 / 0
Pierwszych miks na którym płynąłem dość długo, za czasów gdy nie było jeszcze całej masy rc, wtedy feta fajne wyjebki dawała nawet wąchana, a trawka dodawała tego zamotania które uwielbiałem.
  • 43 / 1 / 0
Może tam kiedyś to było fajne...ale teraz to raczej na odwrót.Na zejściu skopciłem pół jana(ponoć dobre nie fruwam ostatnio w weed'ach) Same chore wkrętki na początku,lęki etc.

Pare latek temu jednak była ta fajna rozkmina,w sumie to nawet nie czułem tej mary,mix nawet spox,ale wszystko do czasu :rolleyes:
Nastkukafszy
  • 182 / / 0
nie bylbym pewien - ale na przykład opalana tubka po mj (2 nabicia) + 1g fety przez nią wciągnięte -> przedziwna faza, zajebanie od mj i nie do końca pełna, fetowa euforia ^^
Byleby znów baka była jak dawniej, i byle apteka otwarta do pólnocy najmarniej
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
  • 3 / / 0
zalezy od sprzetu moim zdaniem ja zrobilem sztu fety do 23 a potem do 4 albo 5 nie moglem sobie zbic bomby mimo ze zlapalem butle i zgrzalem szklo po 6 sztu a bombka bardziej fetowa
  • 38 / / 0
Ja sie bałem tego mixu ponieważ od niego zaczęła mi się choroba psychiczna, ale ostatnio się dzieje i jakoś nie narzekam, chociaż wolałbym tylko brać fete i nie jarać jak moj kumpel bo tak to troche chuj nie robota. i tak i tak mam zawsze nie dosyt ostatnimi dniami..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.