Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 554 / 3 / 0
Yerby tak szybko nie dostanie, ale do apteki poleci i guaranax z olimpu powinni mieć, nie w tej to w innej. Tego włada to najlepiej całego zostawić na sylwka, będzie słaby to stykną mu te 2 gramy i przynajmniej na balet nie będzie narzekać.
A teraz moje ulubione powiedzenie nieuka - Ucz się tłuku ucz, bo nauka to potęgi klucz %-D
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 3 / 0
dobra wusmie to poprawilem 2 reszte zostaje na zaliczenie normalnie do maja,a kawe to ja moge do snu pic i zasne taka tolerka,
a tego wlada to pytalem sie tego od ktorego bralem znam go dosyc dlugo wiec wiedzialem ze raczej nie bedzie nic krecic,powiedzial zeby jedynke podzielic na dwa, te dwie porcje jeszczeraz na dwa,jest 4x~250, i jeszcze raz wszystko na dwa,i jest 8xok.120mg,i jak po jednej bedzie zamalo doprawiam nastepna,moze tak byc?
  • 705 / 16 / 0
Pewnie że może. Jeśli po jednej takiej +/- 100mg będzie dobrze, to znaczyć będzie że jakość nie najgorsza. Ja swój pierwszy raz w życiu tak przeleciałem na 2x125 ;-)
Ryyyyyyyba!
  • 5 / / 0
Wczoraj po 4-letniej przerwie, rekreacyjnie zapodalam sobie wladka i oto co sie stalo, nie wciagam do nosa tylko robie bombke i tak gdzies po godzinie zaczela sie totalna jazda w jak najgorszym tego slowa znaczeniu. Zero eufori, calkowite wewnetrzne roztrzepanie, ogolne oslabienie calego ciala i niesamowita panika bez przyczyny. Wydaje mi sie, ze nie wzielam zbyt duzo a efekt totalnie inny od zamierzonego i tu moje pytanie. Mial ktos tak? Jaka moze byc tego przyczyna, ze moj organizm reaguje w calkiem inny sposob. Prosze o odp.
  • 122 / 3 / 0
a zdarzalo sie wam ze czasami wyczuwaliscie w samarce pojedyncze male grudki? u mnie jest ich duzo da sie je gniesc palcami co to oznacza,jakis wałek?

scalono - surveilled

a smak jest słonawo gorzki,z 30min temu zarzyłem nosem ok 90-100mg moze nawet troche mniej,(wigilia wszyscy w domu sie krzątają wiec niechcialem latac tylko byle cos odczuć),niechcialo mi sie schodzic do piwnicy wiec odrazu posypalem w pokoju,praktycznie same grudki,takie małe ze nawet ich nie rozgniatałem,pozatym chcialem zrobic to szybko zanim by ktos nie weszedl,no i nic nie poczulem,moze poprawic jeszcze jedna?ale tym razem rozgniesc to na proch,bo teraz widze ze w nosie mi troche zostało tego na brzegach dziurki :// i musialem chusteczka podczyścić,wybaczcie żółtodziobowi ale to moj pierwszy kontakt z tym,chyba ze to poprostu wałek..
  • 477 / 18 / 0
To co ja dostaje, ma konsystencje pudru, ale zdarza się też kilka takich większych grudek, które są twarde i ciężko je rozgnieść.
Też jestem początkujący, ale z tego co czytałem i wyliczyłem, to feta do, której mam dostęp ma nie więcej jak 30% fety w fecie... Jak dzisiaj uda mi się kupić, to już się nie będę bawił w jakieś 100 miligramowe kreski tylko podzielę "sztukę" na 3 części i wtedy powinno być bardzo dobrze. Bo tak to tylko lekka stymulacja (ale na pewno nie placebo) i ogólne rozczarowanie, ciągłe dorzucanie. Trzeba się z tym pogodzić, bo lepszego dostępu nie mam...
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 2334 / 9 / 0
leonidas8 pisze:
a zdarzalo sie wam ze czasami wyczuwaliscie w samarce pojedyncze male grudki?
Zdarzało się, że wyczuwałem jedną dużą grudkę. Najlepsza amfa jaką miałem była właśnie taką szarawą, zbitą, ciężką do rozjebania grudą. Zdarzało się też, że mimo grudek/grud towar był średni.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 168 / 11 / 0
ef231 pisze:
Wczoraj po 4-letniej przerwie, rekreacyjnie zapodalam sobie wladka i oto co sie stalo, nie wciagam do nosa tylko robie bombke i tak gdzies po godzinie zaczela sie totalna jazda w jak najgorszym tego slowa znaczeniu. Zero eufori, calkowite wewnetrzne roztrzepanie, ogolne oslabienie calego ciala i niesamowita panika bez przyczyny. Wydaje mi sie, ze nie wzielam zbyt duzo a efekt totalnie inny od zamierzonego i tu moje pytanie. Mial ktos tak? Jaka moze byc tego przyczyna, ze moj organizm reaguje w calkiem inny sposob. Prosze o odp.
Moze dostales cos z RC zamiast AMPH?
  • 5 / / 0
@tripman: To mial byc wladek a tak naprawde to nie mam pojecia co to bylo. Niektore z symptomow wskazywaly na wladka ale to totalne oslabienie calego ciala i ogolna rozpierducha i hujowka wskazuja na cos innego. Dodam, ze mieszkam w UK i tu amph nie jest tak popularna jak w PL. Maja racje Ci ktorzy pisza, ze nie ma juz porzadnego towaru. Kiedy ja zaczynalam 10 lat temu do bylo cos! Teraz nie warto nawet probowac, szlam na impreze i chcialam sie lepiej bawic a wyladowalam po dwoch godz. w domu i myslalam, ze nie dozyje do rana.

zbędny cytat - surveilled
  • 14 / / 0
wciagaliscie kiedys zipa z reki? miedzy kciukiem a palcem wskazujacym mozna sobie usypac i wciagac - wersja terenowa. sylwek idzie trzeba bedzie zjesc jakiegos dobrego szczurka :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik opusdei nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.