Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 146 / 3 / 0
Po prostu nie mogę sobie pozwolić na taki wygląd jak melen zjechany przez dragi i alkochol... żaden metrus i pomyłka ;p
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 825 / 14 / 0
Szarlej 3 miechy to bardzo krótki okres na dojście do siebie, sam pół roku nabierałem masy.
Nie znam nikogo kto by zaprzestał walenia ( nawet po latach ) i wyglądal jak feciarz, owszem wyglądają chujowo Ci którzy przezucili się na inne dragi i w szczególnosći alkoholizm.
  • 3854 / 315 / 0
Oczywiście, że nienaganna prezencja powinna być ważna, ale moim zdaniem trochę przesadzasz ;-) Tak z ciekawości: często penetrujesz zatoki, że jesteś zmuszony dokonywać takich ruchów, czy po prostu to naturalna procedura, która nie jest spowodowana częstotliwością fukania ?
  • 748 / 2 / 0
Jeśli ktoś je okazyjnie, raz na 2-3 miechy to może zniszczyć twarz i zęby?
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 825 / 14 / 0
Raczej nie, chyba ze 3-dniowy ciag wtedy pada na zeby.
  • 8 / 1 / 0
Fister pisze:
mi pomógł peeling do skóry z oriflame po tym tonik, na wieczór krem total age control. Rano już tylko masło kakaowe i krem pod oczy zajebiście likwiduje cienie i worki, takie wypełnione są po nim oczodoły
a jaki krem na te oczodoły polecasz?
  • 146 / 3 / 0
Ostatnio wgl już nie fukajou, ale bywało często i dużo ciągi po kilka dni przez pare lat, nie wciągnąłem się bo robiłem też duże przerwy. Zaczynało się od prac na nocki a później już na każdą okazję. Do tego palenie picie i inne używki. To wszystko idzie na face. No i na zęby też poszło, teraz wszystkie robię po kolei i trochę to kosztuje.
@fifka, pod oczy to stosuję z oriflame optimals time relax . nie codziennie .
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Odeszła skalana !
  • 5 / 1 / 0
siema, napierdalam od czerwca non-stop -różne mogą być schizy ze skórą.Ja raz miałem uczucie gnicia skóry i jakby normalnie odpadała od ciała na drugi dzień miałem tzw. przeczulice skóry- całe ciało piekło kurewsko, bolał dotyk, ubrania nawet dmuchnięcie na skórę -dymem z papierosa, tak jakbym gnił na żywca.Bardzo pomógł mi Panthenol- na poparzenia w sprayu, ogólnie pomaga w gojeniu i na obtarcia, popazenia nawet środkami chemicznymi.Ja tez sinieje -kolana i dłonie czasami aż czarne.Na pryszcze-tonik do twarzy dobrej firmy , często stosowany - ale ni huja nie polecam wczuty w duszenie syfów- masakra-można sobie zrobić krzywdę.znam typa co miał takie jazdy i filmy ,że nie dosyć że dusił, to jeszcze przekłuwał twarz igłą , bo wkręciło mu się , że jest milionerem i ze stać go i tak na operację plastyczną.hmm...skutki widać do dzisiaj.Mam tez jak mnie puszcze, że wszystko swędzi, albo takie szpileczki swędzące jakby ktoś wbijał nagle.I tu nie chodzi o higienę, bo większość o nią dba feta po prostu tak robi i tyle .A skóra to chyba najmniejszy problem-najgorsze są schizy,zwały kiedy bolą aż tak jakby kości od środka,głosy i paranoje.Naprawdę wygląd zewnętrzny , nie jest chyba największym problemem;)
Uwaga! Użytkownik MAREK-NOSAL1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 146 / 3 / 0
tam schizy paranoje, z tym to każdy poważny wąchacz sobie poradzi, ale co zrobić jak wracasz z melanżu wsiadasz do środka masowego transportu i nie dość że wyglądasz jak zombie czujesz się jak fleja to jeszcze wszyscy uciekają od Cb bo walisz ostro. Po fecie też ostro się jebje, nie śmierdzi, jebje! pot nie ma takiego zapachu normalnego tylko to odur, oczywiście nie u wszystkich ale kiedyś spałem i kumpel wpadł ze znajomymi do pokoju (wszyscy nafeceni) nie obudził mnie hałas tylko smród...
Odeszła skalana !
  • 3854 / 315 / 0
Pot po fujitsu ma przejebany, chemiczny odór. A latem to jest w ogóle masakra.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.