Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, miałem przypał znaleźli u mnie ok. 1g suszu, pustego boxa i kilkanaście nasionek.
Potrzebuje rady, co powiedzieć by uniknąć przypału za boxa i nasionka?
Growbox był mały pomalowany na biało wewnątrz i miał całe osprzetowanie(wiatrak i lampy).
z góry dzieki.
  • 52 / / 0
Że ta szafa na pomarańcze, a nasiona tylko kolekcjonujesz. Masz do tego pełne prawo.
  • 353 / 5 / 0
Hodujesz tam pomidory bo przecież do tego służy taki box ;-). Znam też sporo ludzi co lubią zbierać nasiona egoztycznych roślin...
  • 3 / / 0
Nie była to szafa niestety, była to mała pufka.
Jakieś pomysły co tam mogłem hodować?
  • 2814 / 14 / 0
Marchewkę Panie, bo ja mam problem z oczami widzi Pan, a te z sklepu to zagraniczne, pryskane i mało witamin.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.