Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
lepiej aceton bo szybciej wyschnie, ja spróbuje w tym tyg
  • 3205 / 176 / 0
Pamiętajcie, że palone smakuje jak palone gówno i bardzo gryzie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3900 / 245 / 13
MXE ze sklepu to freebase, czy HCl?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 3363 / 360 / 0
Raczej HCl, freebase'y zawsze są droższe.
  • 3900 / 245 / 13
Nie kapuję, czemu miałyby być droższe... Ale nvm.

Sedno sprawy jest takie, że w takim razie sobie coś wkręcacie, że możecie waporyzować chlorowodorek i jeszcze działa... No, chyba, że sprzedawany jest jednak freebase

chlowodorek przy waporyzacji rozkłada się na freebase+HCl - surveilled
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 992 / 25 / 0
W przypadku mdpv hcl nadawał się do waporyzacji. Tak jak survilled napisał - hcl + freebase. Wszystko byłoby ok gdyby nie to że hcl zdrowy dla płuc nie jest.
Dla ścisłości macie linka do tematu z BL http://www.bluelight.ru/vb/threads/5884 ... ng-dippers
  • 3205 / 176 / 0
Ano zdrowy ani przyjemny nie jest.

Co dziwne, jedni palą kilkadziesiąt mg i nie czują nic, a inni kilka i mają zajebisty wjazd. Może oddzielny wątek?...

A może tak dział dla MXE...
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 336 / / 0
Próbowałem palić z czegoś podobnego do żarówki, nie pamiętam żeby mi coś było, więc zaprzestałem prób. A zwaporyzowałem tego sporo znacznie więcej niż ktoś pisał 10-15mg, tak 3-4x więcej i nic.

Grajcie w minecrafta napierdalając MXE, później cały świat się postrzega jakby był zbudowany z pierdolonych kwadratów. :gun:
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 3205 / 176 / 0
Palone 20-30mg z fajki (posypane na zioła). Efekt: instant feel z okolic 10mg oralnie, i do tego uczucie lekkości i ciekawej stymulacji umysłowej jednocześnie.
  • 992 / 25 / 0
czyli trzeba przypierdolić z 40-50 (polacy powinni mieć osobne tabele na dawkowanie dragów/ albo lepszy sort...) nie mogę się doczekać :>
ile trwa efekt?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.