a ja mam takie pytanie]
Napewno bedzie Ok :-D
tylko po co taki tunel, on juz nie będzie sie nazywał tunel tylko parawan
No i nie wiem co on ma dać
co sadzicie o moim planie??
pajonk pisze:co sadzicie o moim planie??
Stawiam, że ci dosyć szybko dojda do : sufitu: może nawet do końca czerwca:
tonymontana pisze: ma dac niewidocznosc dla postronnych podobnie jak tunel, a dodatkowo gora bedzie odslonieta w celu powiekszenia ilosci swiatla ;->
A zadaszenie przedłuzy ci okres wegetacji
Pomalujesz kredą z mlekiem to rozproszy światło i nikt nie będzie nic widział
salut
zagubiony w czasie i przestrzeni
nic nie wiem
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.