Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Osobiście po AM 2201 mam straszliwe gastro, gdy paliłem AM przestawiłem sie na system min 12 posiłków dziennie
JohnyHa pisze:Wystarczyło napisać, że syntetyki się do tego nie nadają ;-)
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Na BL jest dyskusja o tym, lecz nic z tego sensownego nie wynika.
http://www.bluelight.ru/vb/threads/5657 ... Tolerance.
Podanie niewielkiej dawki naltrexonu wraz z morfiną blokuje powstawanie tolerancji na opioidy. Z racji podobieństwa miedzy receptorami opioidowymi i kanabinoidowymi pojawia się podejrzenie, że to samo można zastosować z kanna.
W bace znajduje się antagonista CB1(THCV) i możliwe, że to on powoduje bardzo powolne rośnięcie tolerancji na mj.
O ile mi wiadomo to kurkumina jest antagonistą CB1. Być może kilka gram curry dziennie załatwi sprawę tolerki na kanna.
JohnyHa pisze:Próbował ktoś mieszać syntetyki z antagonistami CB1?
Na BL jest dyskusja o tym, lecz nic z tego sensownego nie wynika.
http://www.bluelight.ru/vb/threads/5657 ... Tolerance.
Podanie niewielkiej dawki naltrexonu wraz z morfiną blokuje powstawanie tolerancji na opioidy. Z racji podobieństwa miedzy receptorami opioidowymi i kanabinoidowymi pojawia się podejrzenie, że to samo można zastosować z kanna.
W bace znajduje się antagonista CB1(THCV) i możliwe, że to on powoduje bardzo powolne rośnięcie tolerancji na mj.
O ile mi wiadomo to kurkumina jest antagonistą CB1. Być może kilka gram curry dziennie załatwi sprawę tolerki na kanna.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.