Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Intravenous THC and cannabidiol experiment
http://www.youtube.com/watch?v=T2cAFRAX3Gs
Picass035 pisze:WOW. This is definitely better than smoking! Much smoother, but also a LOT stronger. SWIM can hardly keep his eyes open. So he just lays down being in peace. The effects of a dose like this, would surely bring in lots on anxiety. Not so. Surprisingly, anxiety is actually decreased, while the euphoria is increased. Maybe a chemical alteratation happens when the chemical is being burned? IV would avoid all that, thus producing more positive effects it seems. ===>
No dobra - tak tylko dorzuciłem swoje dwa grosze.
agsfd pisze:Na początku spoko, ale potem taki mindfuck że ja pierdole - jak na średniej dawce tryptamin(tylko ten mindfuck był bardziej pojebany-debilny). Nie ogarniałem co ludzie do mnie mówią i nie wiedziałem co im odpowiedzieć
JWH-307 jest lżejsza i działa dłużej (sypię średnio 3-4x więcej niż przy waporyzacji), jak dla mnie idealna właśnie przy podaniu doustnym, tylko się długo rozkręca wtedy. Ale to może być zaletą, np. jak chcę gdzieś sobie być poza domem, ale trzeba tam dojechać, no a nie chcę ze sobą brać substancji. No to sobie zjadam trochę jwh przed wyjściem, akurat zdążę dojechać na miejsce w czasie ładowania i tam już potem działa odpowiednio.
2 dni jak zombie byłem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.