Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
2. Ile najwięcej w przeciągu pół h? U mnie 3ml i po 5 min. 1,5ml razem 4,5ml. 2 godz. Później rzygałem :)
GBLa na raz max. 3ml ale potem dolewka 1-1,5ml, z tym że po ok. 1h nie 30min. efekt przeważnie j.w.
nic ciekawego. jak nie działa 2,5ml to lepiej nie dolewać tylko zrobić przerwę.
Po dzisiejszym robię przerwę
2. 2.5ml + 2.5ml po jakichś 25 minutach, razem 5ml. Wszystko było w porządku (pewnie dzięki mojej ówczesnej tolerancji).
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
2. 2 ml i po jakichś 20 minutach 2,5ml "bo słabo kopało". Minutę po wypiciu drugiej dawki pierwsza postanowiła się wreszcie załadować i już wtedy wiedziałem, że będzie za dużo. Specjalnych problemów nie było ale siedząc przy komputerze momentami opuszczałem głowę na kilka minut, zamykałem oczy i nie kontaktowałem
Największą dawką spowodowaną wzrostem tolerancji, używaną na codzień była 2.2ml. Najpierw trzymałem się magicznej 1,2ml, jednak po pewnym czasie i wzroście tolerancji dawka podskoczyła o mililitr.
Wyłączał się i włączał leżąc na podłodze i waląc co chwila głową o podłogę, przykry widok..
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.