Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
1. Ile najwięcej wypiliście jednorazowo bez zaśnięcia? U mnie to było 3ml
2. Ile najwięcej w przeciągu pół h? U mnie 3ml i po 5 min. 1,5ml razem 4,5ml. 2 godz. Później rzygałem :)
Uwaga! Użytkownik Masakrato47 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 545 / 8 / 0
o ile pamiętam 6g GHB co dałoby ok. 3,75 ml GBL; straciłem przytomność kilka razy ale na 5-10 min. i zaraz pobudka i tak w kółko

GBLa na raz max. 3ml ale potem dolewka 1-1,5ml, z tym że po ok. 1h nie 30min. efekt przeważnie j.w.

nic ciekawego. jak nie działa 2,5ml to lepiej nie dolewać tylko zrobić przerwę.
  • 2876 / 99 / 0
4ml w kilka min, bo walilem to na 3 razy rozcienczane woda z domorobnym sokiem, na after po benzie, byleby zasnac. Ponad godzine gralem jeszcze w karty, w koncu na sile polozylem sie spac i na 1,5h zasnalem niespokojnym snem, ale gdybym tego nie wymusil obyloby sie bez snu.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 776 / 2 / 0
1. 3ml
2. 2.5ml + 2.5ml po jakichś 25 minutach, razem 5ml. Wszystko było w porządku (pewnie dzięki mojej ówczesnej tolerancji).
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 3215 / 416 / 0
1. 3,5ml
2. 2 ml i po jakichś 20 minutach 2,5ml "bo słabo kopało". Minutę po wypiciu drugiej dawki pierwsza postanowiła się wreszcie załadować i już wtedy wiedziałem, że będzie za dużo. Specjalnych problemów nie było ale siedząc przy komputerze momentami opuszczałem głowę na kilka minut, zamykałem oczy i nie kontaktowałem
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
Najwięcej to jakieś 6ml na sen, ale to było po stymulantach.
Największą dawką spowodowaną wzrostem tolerancji, używaną na codzień była 2.2ml. Najpierw trzymałem się magicznej 1,2ml, jednak po pewnym czasie i wzroście tolerancji dawka podskoczyła o mililitr.
  • 168 / 1 / 0
nie ja, ale znajomy. 5ml + polowka mefa. Poszedl spac ofc.
  • 1095 / 34 / 0
Ja też znam podobny przypadek gdzie koleś wrzuca 3ml + 3ml po pół godzinie ( osobnik dobrze zaznajomiony z gblem, możliwa jakaś tam tolerancja) i do tego wciąga 0,5g całkiem dobrej fety.

Wyłączał się i włączał leżąc na podłodze i waląc co chwila głową o podłogę, przykry widok..
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 729 / 6 / 0
Ciekawe co się tam w neuronach dzieje u tych panów :) Stymulant i przepotężny depresant. Smacznego!
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 630 / 3 / 0
A co się ma dziać? Jeśli używają obu substancji w normalnych dawkach nic się nie powinno stać... Tyle że z reguły jest tak, że przy mieszaniu depresantów(GBL, benzo, alkohol) ze stymulantami bierze się obu substancji więcej. Depresant powoduje, że czujemy się mniej naspidowani, a spid powoduje, że słabo czujemy depresanta, przez co często i tego i tego bierze się o wiele więcej - a to już JEST niebezpieczne.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.