Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 360 / 0
Pentek fajny by byl gdyby nie ten senny zjazd (przy dawkach do 20mg). To wyklucza dla mnie calkowicie jego uzycie w pracy lub szkole. Niestety.
  • 1817 / 110 / 0
to już wiem,co to u mnie chodzi ten pentedron,u mnie to gonią po 15-30zł za 0,3gr.ja nie rozumie ja można wciągać 30mg,ja wciągam na raz 0,3gr a po 2 godzinach znowu i tak od 19-00 do 15-00 następnego dnia robię jakieś 1,5gr.powiem że substancja taka sobie nawet robi ale jakieś super euforii nie ma jest średnia euforia ale dość krótko puszcza po około 40 minutach i potem znowu się chce poprawiać.
  • 262 / 2 / 0
Zauwazylem, ze duzo bardziej opłaca sie wciagac male kreski (1,5-2cm nie za gruba) co 30 min, niz napierdalac duze dawki. Przy kazdym zaladowaniu wystepuje ta chwila euforii, potem wlacza sie speed, mozna sie cos wkrecic, w miedzyczasie wyjmujemy karte i kreslimy nastepna kreche.
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 10 / / 0
Odpowiadając na pytanie powyżej, jak z nauką po pentedronie, mi osobiście bardzo przyjemnie wchodziła wiedza po tej sub., ale to może być indywidualna kwestia...

Ogólnie używam tej substancji na treningach, wyostrzone zmysły, szybsza reakcja. Polecam serdecznie takie zastosowanie.
Chciałbym jednak zapytać, czy nie zabije mnie jeśli połączę pentedron z inhalatorem na astmę- Alvesco 160. Jest to glikokortykosteroid ponoć dość bezpieczny, nie wyczytałem, aby podnosił ciśnienie krwi. Takie połączenie ma mi dać przewagę na zawodach- zwiększona wytrzymałość. Jednak nie chce paść na zawał, więc postanowiłem napisać, może ktoś ogarniający farmakologie, widzi jakieś konkretne ewidentne przeciwwskazania?

tymciosem
DamnFr"swietnie opisales stan po mefieniu i jak on potrafi wplynac na psychike.Szacun za tak trafne przelanie mysli na klawiature.
Szkoda, ze Twoj post pojawil sie dopiero teraz,a nie na pierwszej stronie,bo moze mniej osob by siegnelo po mefa."
  • 116 / 1 / 0
na zawody? bawisz sie jakimis inhalatorami ?! o.O chyba nie masz pojecia zbytnio o dopingu......

podowiedź: - efedryna ;)
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 303 / 7 / 0
po pente nawet niskich dawkach jak zaczniesz biegać czy coś to serducho ci jebnie...
  • 1049 / 10 / 0
Co za qwa pytanie - wez sie ogarnij czleku. Po pierwsze po pente mozna juz bez niczego miec zawal na stojaco, czy siedzaco.
Po drugie - jak to byc chujem i oszukiwac swoich kumpli podczas zawodow??
  • 152 / 2 / 0
Ja bym powiedział, że szkodliwość pentedronu na serce w dużej mierze zależy od sortu-po tym tańszym często bije serce jak szalone nawet w mniejszych dawkach.
  • 3363 / 360 / 0
Nie polecam uprawiania sportu na pentedronie, wyraznie czuc dyskomfort w klatce piersiowej, chociaz pojawia sie niezly kop i speed. Lepszy MPH/EPH.
  • 10 / / 0
W jakich warunkach przechowywać pentedron, żeby wytrzymał do 6 miesięcy (o ile to wgl możliwe)? Planuje kupić większą ilość i racjonalnie dawkować, o ile uda mi się powstrzymać. %-)
Uwaga! Użytkownik jurnykabanos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.