Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
Pider pisze:
Gazuki a w jakim celu ludzie biorą benzosy? Na depresję. To jest też używka brana przez nas ćpaków.

Miałem na myśli używki, nie leki brane przez "nas ćpaków" w celu bynajmniej leczniczym.
Pider pisze:
O efektach ubocznych nie wiemy za dużo bo to wkońcu RC...
Ja wiem wystarczająco dużo, toteż stymulację wolę ograniczyć do mate, zielonej herbaty, kawy i masturbacji.
Nie odkryję wielkiego sekretu, gdy napiszę, że pentedron i jego rodzina przy zbyt częstych spotkaniach GWARANTUJĄ depresję, ale jeśli ktoś chce, niechaj nadal ją leczy nimi właśnie. Szerokiej drogi.
Uwaga! Użytkownik gazuki_pedajlov jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 2 / 0
Jeśli mówię źle, to niech ktoś lepiej obeznany mnie poprawi, ale wydaje mi się, że w "podtytule" wątku podana jest błędna nazwa. Widnieje tam
alfa-metylaminopentiofenon
. Pentio? Grupy tiolowej tam nie ma, więc może chodziło o pentylo- ? Jeśli to prawda, to proszę o zmianę w tym podtytule, a jeśli się mylę, to post do usunięcia.
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 6247 / 446 / 12
yaba pisze:
alfa-metylaminopentiofenon
. Pentio? Grupy tiolowej tam nie ma, więc może chodziło o pentylo- ? Jeśli to prawda, to proszę o zmianę w tym podtytule, a jeśli się mylę, to post do usunięcia.
Oj tam, usunięcia od razu. Ciekawe zagadnienie lingwistyczne - odpowiem.

Jest to skrót od "pentylofenylowy keton". Dodam, że w jęz.ang. zapisujemy go "pentiophenone", gdy na grupę tiolową wskazywałaby sylaba "thio". (Prawdę mówiąc, nie mam pojęcia skąd się wziął łącznik "io", ale sensem jest tu sama obecność prefiksu "pent-")
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 84 / / 0
Powiem tak nie no tragedi nie było piątek jakoś zleciał w pracy na na spokojnie od 9:00 do 15:00 może przez ten czas jakieś 100 mg obiebałem popowrocie z pracy dojadłem jakieś 300 mg co mi zostało no i po 2 nocach nieprzespanych położyłem się spać był to pól sen ale sen i co sobota leniwie zjedzie tylko dwie kanapki jakieś owoce i ogólna wegetacja ale co najważniejsze kondycja psychiczna jak najbardziej ok tylko ta ochota na przyjbanenie czegoś jest najgorsze to że drugiego dnia juz nie działal to i tak szpachlowałem.
Ogólnie muszę napisać chujowy był ten pentedron posempiłem się na kilka zeta no i vendor mnie w chuja zrobił lepiej wydać wiecej i mieć pewny temat.
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 81 / 0
Jak sięo dnajdujecie po pentedronie na disko, a dokładnie na parkiecie? jest polot do hasania na parkiecie?

Jak się słucha wam muzyki wogóle?
  • 84 / / 0
Powiem tak pusty typowy symulant porównywalny z amfetaminą poprostu pusta stymulacja i niema ochoty na taniec można dużo wypić odbiór muzyki bez szału ale dzisiaj dostałem paczkę od vendora 2xpentedron i uwaga gratis 3mmc w sumie fajnie się uzupełnia pentedron z 3mmc po tym miksie mam w chuj oczy rozebrane speed plus lekka euforia (100mg pentedronu+100/150mg 3mmc)
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 253 / 5 / 0
A ja sądzę, że nie ma czegoś takiego co można określać mianem "pusty stymulant", bo każdy z którym się spotkałem jeśli oprócz stymulacji nie powodował stanów euforycznych to przynajmniej mocno poprawiał nastrój.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 48 / 1 / 0
Poprawa nastroju jest i to przyzwoita ale bardzo krótka. Robiłem na tym kilka ciągów i kiedyś troszkę przesadziłem :scared: . Ale nie zraziło mnie to do pentedronu :-p . Lecz od miesiąca jestem czysty od stymulantów. Walę tylko dragi euforyczne.
  • 262 / 2 / 0
Macie jakieś sposoby na skruszenie duzego, twardego kryształu pentedronu w "jebany pył"?
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 1167 / 13 / 0
karta bankomatowa lub dowód osobisty. Przysciszkasz i kruszysz w miał.
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.