Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3406 / 535 / 0
@Egzotiko

Dzięki.

@belejaki

Ta, na innego kumpla ok. 200mg oral penty podziałał mocno, nieprzespana noc itp, ale on właśnie rzadko stymulanty.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 570 / 9 / 0
na pente przynajmniej nie wlacza sie "podróżnik" huj tam ze bede do penty alfe mial :/

ja pierdole wiem jak to sie to skonczy

moze jutro juz poslaniec bedzie

a chcialbym tylko jedno poczuc po pentedronie com ają inni userzy " znieczulenia twarzy" cos takiego po 3meopcp mialem oni wręcz w euforii po strzale a ja tylko siedzialem z karpiem na ustacch i wyciagalem wlasciwego wora z samcem alfa %

250mg gardlo mi zdretwialo eufori brak stymulacja lekka obraz lekko zamazanay i.v
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 44 / 3 / 0
jak się ma pentedron do 3mmc ? Jakie podobieństwa ?
  • 5023 / 887 / 0
Zadne, pentedron to dopaminergik a 3mmc to serotoninergik dwa calkowicie inne profile dzialania.
Uwaga! Użytkownik serotoninowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 2 / 0
3MMC zajebiesz w warunkach stresowych i masz milusio, ciepełko i wyjebane ogólnie. Przy pencie każdy stres jest wyolbrzymiony i będzie to się objawiało nieciekawą schizą i wzmożoną czujnością, większa reakcja na bodźce z otoczenia (wylew noradrenaliny?)
  • 570 / 9 / 0
zostaje to jak narazie moj ulubiony mix i.v

pent/trojka ^)^

dorzucilbym a zajebalem moze 30min temu hehe

poszla kolejna dorzutka 2x tego mixu szkoda ze w polowie "Drogi" powstal zator i musialem sie meczyc by finalnie wyebac sam skrzep z pompki...

Scalono | 909

sam pentedron to qpa jednak
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 395 / 36 / 0
100 mg w nos. Tolerancja 0.
1. czy duże zrenice?
2. czy 8 h wystarczy zeby być już sobą "normalnym"
3. czy nieogar wystąpi jak po 3mmc???
4. skupienie będzie jak na 3mmc
5. czy tylko dziala jak mocna kawa?? :)

Z góry Dziękuwa za odp.
  • 1874 / 96 / 127
Taka dawka powinna zostawic zrenice w spokoju, na zjezdzie dopiero powiekszyly by sie.
Po 8 h bedziesz czuc zwale
Tak nieoggar wystapi
Mysle, ze ze skupieniem powinny wystompic problemy
Wyjebie Ciee z butow bez tolerki.
wolna molekula
#mops
  • 395 / 36 / 0
chce porównac ten pentedron do 3mmc, na którym potrafie oglądać jedną sytuacje w filmie i przewijać ją przez 1h i ciągle tym samym sie podniecając. Czy raczej sobie darować. nie zależy mi na stymulacji wogóle tylko na tym skupieniu i patrzeniu sie w jedną powtarzającą sie sytuacje w filmie.
  • 1874 / 96 / 127
No to po pentku raczej ciezko bo to czysta stymulacja i to taka chujowa. Ale mowie to jako ktos z tolerko.
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.