Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Dzięki.
@belejaki
Ta, na innego kumpla ok. 200mg oral penty podziałał mocno, nieprzespana noc itp, ale on właśnie rzadko stymulanty.
ja pierdole wiem jak to sie to skonczy
moze jutro juz poslaniec bedzie
a chcialbym tylko jedno poczuc po pentedronie com ają inni userzy " znieczulenia twarzy" cos takiego po 3meopcp mialem oni wręcz w euforii po strzale a ja tylko siedzialem z karpiem na ustacch i wyciagalem wlasciwego wora z samcem alfa %
250mg gardlo mi zdretwialo eufori brak stymulacja lekka obraz lekko zamazanay i.v
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
pent/trojka ^)^
dorzucilbym a zajebalem moze 30min temu hehe
poszla kolejna dorzutka 2x tego mixu szkoda ze w polowie "Drogi" powstal zator i musialem sie meczyc by finalnie wyebac sam skrzep z pompki...
Scalono | 909
sam pentedron to qpa jednak
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
1. czy duże zrenice?
2. czy 8 h wystarczy zeby być już sobą "normalnym"
3. czy nieogar wystąpi jak po 3mmc???
4. skupienie będzie jak na 3mmc
5. czy tylko dziala jak mocna kawa?? :)
Z góry Dziękuwa za odp.
Po 8 h bedziesz czuc zwale
Tak nieoggar wystapi
Mysle, ze ze skupieniem powinny wystompic problemy
Wyjebie Ciee z butow bez tolerki.
#mops
#mops
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.