Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
@up

this is bieda keton biatch.... Pentek nie jest fajnym dragiem
wolna molekula
#mops
  • 188 / 1 / 1
Zależy co rozumiesz pod określeniem "fajny". Do pracy nadaje się świetnie ale w naprawdę niewielkich ilościach. Działa podobnie jak bardzo mocna kawa. Powyżej pewnej dawki już ciężko się skupić na zadaniu - to pewnie się będzie każdego stymulanta tyczyć.

@Tilan
Dorzucaliście kolejne dawki pomimo tego, że euforia nie nadchodziła? Czy najpierw było w porządku, a potem sie zaczęły te sensacje?
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 1874 / 96 / 127
TO PO PENTKU JEST EUFORIA?????????
wolna molekula
#mops
  • 319 / 8 / 0
Też jej nie zaobserwowałem, a dosyć sporo materiału przerobiłem. Wystrzelenie, tj pobudzenie owszem, chyba ze występuje przy podaniu i.v, czego nie probowalem. Jak sie mylę to niech ktoś mnie poprawi.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 76 / / 0
Łojezu, 245 stron o pente, a do tej pory to przez co przebrnąłem ma same rozbieżne informacje. Tutaj ktoś poleca 50 mg na lekką fazę, tutaj ktoś po 40 mówi że tragedia i za mocne, a tam, że 100 mg to w sam raz, dla jednych dorzucanie tylko spieprza haj, a dla innych jest to okej podzielić na 3-4 dawki w odstępach godzinnych. Wiem że tolerancja, masa ciała, stan zdrowia i zmęczenie wchodą w grę, ale czy ktoś raz a dobrze może się wypowiedzieć - wysypać to raz a dobrze, czy dzielić te dawki w odstępach?
  • 168 / 3 / 0
Przy zerowej tolerancji na jakiekolwiek b-k euforia jest bardzo wyraźna. Nie tak silna jak np po 3mmc, ale jest.
Uwaga! Użytkownik rafalinho007 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
O kurwa ja nie pamiętam kiedy miałem zerową tolerke. Bądźmy realistami tutaj na [h] raczej zerowa tolerka to mit ;v.
wolna molekula
#mops
  • 188 / 1 / 1
belejaki pisze:
TO PO PENTKU JEST EUFORIA?????????
Może euforia to zbyt dosadne określenie w tym wypadku(w porównaniu do typowo euforycznych substancji), ale wyraźnie podniesiony nastrój jest nawet przy sporej tolerancji widoczny przecież.
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 168 / 3 / 0
Przetestowałem różne warianty dawkowania i w moim przypadku najlepiej sprawdzają się niskie dawki i częste dorzutki.
Uwaga! Użytkownik rafalinho007 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 198 / 0
rafalinho007 pisze:
najlepiej sprawdzają się niskie dawki i częste dorzutki.
Potwierdzam. 20-30mg sniffowane co jakieś 30 minut dało mi jedną z bardziej pozytywnych ketonowych faz i o dziwo nawet na koniec nie było słynnej pentowej zjeby. Przesiedziałem tak całą noc.

Dla porównania innym razem dawki rzędu 80-120mg sniffowane gdzieś co 2h za każdym dały ostry zjazd nie dający się pokonać nawet kolejną linią. Po prostu w pewnym momencie nadchodził kataklizm i nic nie dało się z tym zrobić. :-/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.