Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
walker92 pisze:Na początek tak, jako stary ketoniarz dla mnie 200 penta to popsucie zabawy, mimo że walę coś raz na tydzień, dwa.. :)
Do tego specjalnie jakiegos wonsika sobie zostawie na wieczor
o 10godz. ;)
Życie to najlepszy narkotyk...
korbaborba150 pisze:a co ma jedno do drugiego 3mmc do penta ( oprócz świetnego miksu).meow_orange pisze:Alfa gorzej miota mózg. Chyba, że już ogarnęłam te skutki uboczne na tyle, że ignoruję wszystkie spiski wokół, które po alfie były/wydawały mi się o wiele gorsze. W każdym bądź razie po pentcie tolerka rośnie bardzo. Dupa, dupa. Ave 3mmc
Ależ ten syf struwa organizm, zresztą jak wszystkie bieda ketony, ble
Stymulacja, bez jakichś jazd, można wszystko ogarnąć.
Fajnie motywuje w połączeniu z małą ilością etylofenidatu.
A, w takiej dawce nie odczułem jakiegoś strucia organizmu ani zjazdu.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
nota600 pisze:No to będziesz musiał uśpić się benzo. Bo po takiej dawce nie zaśniesz do rana nawet jak walniesz
o 10godz. ;)
dopiero po 3-5godzinach wsparcie np Hydroksyzyną i powoli daje radę zasnąć
and I'm all out of bubblegum
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.