Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 678 / 1 / 0
Jak jest się zmęczonym i na n-tej nocy bez spania to owszem, może śnieżyć. Mnie nawet na środku wizji pojawiały się czarne wirujące plamy. Coś faktycznie nie tak z naszymi radioodbiornikami. Możliwe, iż czas zmienić kanał na "NIE TYKAJ BIEDA-STIMÓW TV".
delikatny jestem na zwale.
  • 762 / 37 / 0
kurwa ja mam taki szary telewizor, po bokach z głosnikami a kineskop z 17cali
wszystko byloby cacy, gdyby nie ta czerwona dioda, lepiej sie w to dluzej nie patrzac :finger:
  • 71 / 1 / 0
Trzeci raz z pentedronem, pierwszy raz na imprezie (juz kilkudziesiąty raz z różnymi speedami i krąźkami) i powiem ze póki co polecam, gadka mistrzostwo, taniec w miarę spoko, chociaż w tym wypadku ja wolę jeszcze lekką pluszowosc, bardzo fajna substancja, ale ja wypowiadam sie tylko jesli chodzi o użycie rekreacyjne, nie używam w ciągach (pewnie niektórzy powiedzą jeszcze nie), piszę to jak widać po godzinie prosto po imprezie, ale juz czuje zjazd, jest wjazd na serce (nie polecam sie tym ryć, nawet jak o tym teraz pisze to mocniej bije),

Dodam jeszcze, że przyjąłem dość sporą dawkę bo myślę ze w przeciągu 10h zjadłem około 500 mg, moze mi ktoś powiedzieć jak długo czeka mnie bezsenność i jak z tym serduszkiem( wkreta ?! :D) ? I czy jutro znów moge użyć tego na domowce np.?
  • 314 / 4 / 0
O mamo, 500 mg w tak krótkim czasie to gruba przesada, szykuj się na kardiopałowanie przez najbliższe godziny. Takie życie osoby dorzucającej ketony.
  • 71 / 1 / 0
Da sie to serce ogarnąć czymś latwo dostępnym, bez recki itd.?
  • 1817 / 109 / 0
nie strasz ,bo nic cie takiego nie czeka,tylko spokojnie,nie ryj sobie głowy,ja w 10 godzin robię 6 razy tyle (znaczy robiłem,bo pent mnie już nie kręci od dawna)jak to dopiero drugi dzień to jasne że możesz brac na domówce wieczorem.spoko oko,chyba sie czujesz w jakim jestes stanie.odpocznij pojedz uzupelnij witaminy i jaaazda dalej opor,co to jest jedna noc ja w twoim wieku 3,4 noce lecialem :-)
  • 314 / 4 / 0
To, ile potrzeba przerobić materiału/ile dorzutek żeby mieć kardiozwałę, jest u każdego inne, a dodatkowo zależne od tolerancji. U mnie wystarczy z 200-300 mg w 2-3 porcjach.

Jeśli chodzi o regulację pracy serca, to najlepiej się tym nie przejmuj, zmierz sobie puls - powinien być w okolicach 120-140 (przynajmniej ja tak mam na kardiozwale), a to niczemu nie zagraża jak masz zdrową pompkę. Oddychaj spokojnie, poczytaj coś albo spróbuj zasnąć. Przejdzie w przeciągu kilku godzin i po problemie.

Ogólnie trzeba uważać na serce z ketonami, bo potrafią być bardzo kardiotoksyczne, do poziomu w którym pełne i naturalne unormowanie pracy serca może zająć miesiace. Ale to raczej nie pente, on jest w miarę lajtowy, myślę, że niczego trwałego się nie nabawiłeś. Zresztą zobaczysz, pamiętaj, że nic się nie dzieje i nie panikuj, bo sobie jeszcze bardziej podbijesz tętno.

Na przyszłość skołuj sobie jakiś etizolam na takie wyskoki, zachowaj higienę ćpania, poczytaj przyczepiony temat na forum b-k i może jeszcze ten: http://hyperreal.info/talk/beta-ketony- ... 39255.html.

Jak nie masz nic sensownego (benzo) pod ręką, a bardzo Ci to przeszkadza albo nei możesz zasnąć, to idź po Aviomarin w tabletkach i zjedz wszystkie 5, po godzinie wszystkie mięśnie Ci tak zwiotczeją, że nie będziesz w stanie nawet się zastanawiać nad poruszaniem się. Na kardiozwałę to nie pomoże - a nawet potrafi zadziałać paradoksalnie i wrzucić kolejny bieg tętna, więc ostrożnie z tym - ale jak naprawdę nie ogarniasz przejmowania się tym, to ostatecznie sen na pewno pomoże.
  • 71 / 1 / 0
Bardziej wy przesadziliście z tym sercem niż ja, po prostu je czułem, a że wcześniej nie przyjąłem takiej ilości pentendronu to jako dodatek do oceny substancji zadałem pytanie :-D ale informacja chociaż powtórzona na pewno się przyda. Żeby nie było, że offtop to powiem jeszcze, że próbowałem ponowić zabawę jednak w celach rekreacyjnych dwa dni pod rząd nie zadziałał, chociaż myślę, że może to być trochę kwesta dawki i małej ilości snu do którego się zmusiłem dwa razy po godzince w końcu. dzięki za chęć pomocy :cheesy:
  • 314 / 4 / 0
Nie, to kwestia tego, że to jest keton. Ketony są złe, dzieci. %-D

Serio, zwłaszcza te niezbyt serotoninowe, wydawało by się, że profil działania mają taki, żeby je sobie zarzucać często i "doraźnie", a tu jajo, dziwki są jeszcze bardziej wybredne od psychodelików w kwestii tolerancji, a w dodatku w niektórych przypadkach może już się nigdy nie wyzerować. Do tego jeszcze dochodzą ketonowe zjazdy i inne biochemiczne atrakcje.
  • 50 / 1 / 0
macie jakies sposoby na powstrzymanie sie od kolejnej dorzutki hahaha ? dodam ze osobiscie mam problem z "brakiem umiaru" i dotyczy to wielu rzeczy w moim zyciu nie tylko ketonów :D może ta chec ciaglej dorzutki i podbicia fazy wynika ze zbyt malych jednorazowych dawek? jakie dawki walicie na poczatek - pytanie głownie do starych wyjadaczy z duża tolerką :)
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.