Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
wszystko byloby cacy, gdyby nie ta czerwona dioda, lepiej sie w to dluzej nie patrzac :finger:
Dodam jeszcze, że przyjąłem dość sporą dawkę bo myślę ze w przeciągu 10h zjadłem około 500 mg, moze mi ktoś powiedzieć jak długo czeka mnie bezsenność i jak z tym serduszkiem( wkreta ?! :D) ? I czy jutro znów moge użyć tego na domowce np.?
Jeśli chodzi o regulację pracy serca, to najlepiej się tym nie przejmuj, zmierz sobie puls - powinien być w okolicach 120-140 (przynajmniej ja tak mam na kardiozwale), a to niczemu nie zagraża jak masz zdrową pompkę. Oddychaj spokojnie, poczytaj coś albo spróbuj zasnąć. Przejdzie w przeciągu kilku godzin i po problemie.
Ogólnie trzeba uważać na serce z ketonami, bo potrafią być bardzo kardiotoksyczne, do poziomu w którym pełne i naturalne unormowanie pracy serca może zająć miesiace. Ale to raczej nie pente, on jest w miarę lajtowy, myślę, że niczego trwałego się nie nabawiłeś. Zresztą zobaczysz, pamiętaj, że nic się nie dzieje i nie panikuj, bo sobie jeszcze bardziej podbijesz tętno.
Na przyszłość skołuj sobie jakiś etizolam na takie wyskoki, zachowaj higienę ćpania, poczytaj przyczepiony temat na forum b-k i może jeszcze ten: http://hyperreal.info/talk/beta-ketony- ... 39255.html.
Jak nie masz nic sensownego (benzo) pod ręką, a bardzo Ci to przeszkadza albo nei możesz zasnąć, to idź po Aviomarin w tabletkach i zjedz wszystkie 5, po godzinie wszystkie mięśnie Ci tak zwiotczeją, że nie będziesz w stanie nawet się zastanawiać nad poruszaniem się. Na kardiozwałę to nie pomoże - a nawet potrafi zadziałać paradoksalnie i wrzucić kolejny bieg tętna, więc ostrożnie z tym - ale jak naprawdę nie ogarniasz przejmowania się tym, to ostatecznie sen na pewno pomoże.
Serio, zwłaszcza te niezbyt serotoninowe, wydawało by się, że profil działania mają taki, żeby je sobie zarzucać często i "doraźnie", a tu jajo, dziwki są jeszcze bardziej wybredne od psychodelików w kwestii tolerancji, a w dodatku w niektórych przypadkach może już się nigdy nie wyzerować. Do tego jeszcze dochodzą ketonowe zjazdy i inne biochemiczne atrakcje.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.