Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 322 / 2 / 0
@whiteplz, pent nie należy do łagodnych substancji i przy każdym bk trzeba się suplementować, ale też nie demonizuj i nie przesadzaj z totalną destrukcją. Byłem na dość długim ciągu, jakieś trzy miesiące po jego skończeniu przechodziłem gruntowne badania (krew, mocz) i jedyne co było poza skalą to elektrolity. Przyznam rację że bardziej niż inne bk skłania do dociągnięcia, ale nie jest to zło wcielone. I masz coś na poparcie tej tezy, że pentedron zjada nerki? Z tego co widzę, po jednej dawce z dorzutką?
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 108 / 1 / 0
Re: Pentedron
Nieprzeczytany post autor: whiteplz »
I masz coś na poparcie tej tezy, że pentedron zjada nerki?
Widze po sobie że po wzięciu wysiadły mi nerki bardziej niż po innych bk.
Studiuje na medyku 3 rok i od tego czasu zażywam narkołyki - rekreacyjnie/sportowo ofc %-D (ach te studia, doświadczenia z BK jako takie mam) więc trochę jednak coś tam się znam na fizjologii człowieka. A na poparcie tezy ze pentedron "zjada nerki" potrzebuje opinii innych ludzi jak reagują na ten związek. Mój post na poprzedniej stronie opisuje wyłącznie moje doświadczenia !!!! i dla mnie po wzięciu pentedronu nerki ostro zwolniły prace.
Moje 2 koleżanki brały tez kiedyś pente i mówiły ze jedna np. nie sikała całą noc, mimo iż piła to woda zbierała jej się w brzuchu, a druga miała 2h faze 2h zjazdu i potem było wszystko normalnie. Więc każdy reaguje inaczej (jest to zależne od przyjętej dawki/dożutek/ogólnego stanu organizmu)
Więc chcąc się upewnić na 100% czy pentedron niszczy nerki zadałem pytanie :P Fajnie by było zebym zebrał tak ze 100 odpowiedzi
Czy po wzięciu penty możesz oddac mocz ? Czy czujesz się pełny na żołądku? Czy czujesz wode w brzuchu?
Ludzie jak możecie odpowiedzcie mi na emaila /pw to pozwoli mi się upewnić czy rzeczywiscie jest tak jak mysle. W końcu lepiej wiedzieć na co jest się narażonym, Pisze prace na temat wpływu stymulantów(ogólnie) na organizm człowieka, myśle ze to będzie przydatna rzecz tu na forum, tylko niestety musi ją zaakceptować kaadra doktorów < w końcu fałszywych informacji się nie publikuje.
Proszę was o odpowiedźi :finger:
i jeszcze jedno : czy jest tu ktoś kto brał pente w ciągu ? tydzień lub 2 ?
  • 1628 / 198 / 0
Nieprzeczytany post autor: artur019 »
Człowieku... %-D

Po pentedronie to jestem co 15 minut w łazience, sikam i sikam i sikam i sikam, aż pewnie z 1/4 działania spędzam w kiblu.
  • 322 / 2 / 0
Nie mam problemu z moczem po pente. Dodatkowo piję dużo wody na stimsach. Czy uszkodzenie nerek wyszłoby na badaniu moczu lub krwi? Jeśli tak, to nie uszkadza (przynajmniej mi), a w ciągu byłem dużo dłużej niż tydzień-dwa. Jak chcesz coś więcej, rzuć pw z pytaniami :)
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 100 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: krato33 »
Właśnie nie wiem o co ci gościu chodzi ogólnie po pentedronie ofc co chwila jestem toalecie :-D
Raczej wszystkie stymulanty powodują znacznie zwiększoną częstotliwość oddawania moczu ...
Uwaga! Użytkownik krato33 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 14 / 0
Ja miałem epizod pentedronowy, tygodniowy cug na niskich dawkach. Najbardziej oberwał układ krwionośny.

Dawki wyższe nie powodowały problemów z oddawaniem moczu, wręcz nasilały diurezę. Ale raporty użytkowników są podzielone.

Zresztą, relacje innych userów:

http://talk.hyperreal.info/search.php?s ... only&ch=-1
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 71 / / 0
Nieprzeczytany post autor: johncage »
artur019 pisze:
Człowieku... %-D

Po pentedronie to jestem co 15 minut w łazience, sikam i sikam i sikam i sikam, aż pewnie z 1/4 działania spędzam w kiblu.
Jesteś pewien, że to od pentedronu a nie zbytniego picia? Organizm w momencie kiedy dostaje zbyt duże ilości płynu potrafi się przełączyć na tryb wydalania i wtedy zaczynasz biegać co chwilę. Piwko też potrafi pędzieć. Od czasu jak pijam soki nie chodzi się tak często, ale fakt, przez szybko płynący czas ma się wrażenie że siedzisz tam 1/4 czasu ;).
  • 182 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: walker92 »
Bo przed sesją warto się napić herbatki z szałwią, kiedyś piłem bo miałem zapalenie pęcherza.
Teraz pije żeby nie chodzić zbyt często do łazienki :)
  • 471 / 2 / 0
Ostatnio z kolegą zrobiliśmy 6g pente w krysztale w dwa dni, nie wypowiadajcie się na temat tego jak to było rozsądne. Paranoje były dosyć pokaźne, ale fizycznie za bardzo tego nie odczułem. Już jestem po przespanej jednej nocy i nic mi nie dolega, wcześniej tylko myślałem że straciłem czucie w jednej stopie, zresztą nie miałem go przez 4h.

Czy to z czasem da osobie znać, mówie o perspektywie kilku dni, nie starości jak to można się domyślac w przypadku RC.
Ostatnio zmieniony 04 października 2013 przez novumdragum, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1167 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: vi4rus »
Kiedys pente bylo dlamnie numer jeden. Teraz za kazdym razem kiedy biore mam roztrzesienie jak by bylo mi zimno. Serce napierdala i ciezko sie skupic naczyms. Jestem tym przejedzony czy co? Czy moze ten sort co jest w polsce jest taki pojebany?
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.