Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Nie mozna przekraczac wiecej niz 300mg . Na co dzien tak jak ktos pisał: 150mg euforija-50mg x3 dorzutka po 3 h.Wtedy przynajmniej jest całkiem fajnie bez brutalnego oddechu .3 dni przerwy robia dobrze dla organizmu.A i w łózku po pencie niby tu nic.. a tu nagle jak po niebieskiej tablecce także ok.
na początku krecha trochę dłuższa niż paznokieć, teraz pół gieta na 4 razy.. sajgon.
w miesiąc spadło 15 kilo.
na początku ani spać nie szło, ani jeść. teraz śpię normalnie, z jedzeniem różnie, ale potrafię normalnie zjeść obiad, kiedy zachodzi potrzeba..
pente to złoo.. od którego ciężko się będzie uwolnić.. najgorsze, że wiem o tym, a i tak lecę dalej. .
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
krato33 pisze:Czy to tak trudno kupić produkt w 99% czysty na necie ???
Przecież jak ktoś ma np starych na chacie i sie przypierdzielają... to wystarczy na paczkomet a nie kurde kupować od dilow produkt dostępny na necie i do tego legal rotfl
skończ już pierdolić
... i nie tylko
Po grzaniu NEBa i 3-MMC nigdy nie odczułem takich różnic w działaniu metkatu.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.