Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Piracetam poleam
  • 2 / / 0
Piracetam poleam
  • 3523 / 53 / 0
Warto pić dużo wody,elektrolitów.Jeśli ktoś ma zdrowe nerki to wszystko stanie się samo. P.S Dajcie im trochę czasu
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3 / / 0
Są suplementy wspierające detoksykację organizmu z THC. Do tego bardzo szybko działają. Jak coś to mogę podać namiary na priv:)
Pozdrawiam serdecznie
Uwaga! Użytkownik mafiu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 2 / 0
Ponieważ preparatów jest tyle że można by je jeść spokojnie zamiast posiłków, a leciałem łukiem kilka lat. Ja zastosowałem głodówkę później żywe jedzenie i zioła szczególnie na pozbycie się pasożytów i metali ciężkich. Jeśli chodzi o wątrobę dobrze jest się pozbyć kamyczków.
krótki opis można znaleźć tu

http://poradyzdrowotne.blogspot.com/201 ... a.html?m=1

Udało mi się wyjść z depresji i zespołu przewlekłego zmęczenia.
Obecnie walczę z polipem w zatoce. Operacja za rok.... ma ktoś jakieś sposoby ?
  • 3406 / 534 / 0
fladerka pisze:
ja kiedys slyszalamo takiej metodzie, ze wchodzi sie do miski z woda i po jakims czasie woda jest czarna, a my oczyszczeni:) to dziala jakos na zasadzie elektrochemicznych reakcji czy jakos tak...
Tak, jak się do niej zesrasz :D
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 50 / 3 / 0
Twardy2005 pisze:
Obecnie walczę z polipem w zatoce. Operacja za rok.... ma ktoś jakieś sposoby ?
Sterydy donosowe- bezpieczne, a wykazują działanie zmniejszające polipy aż do pełnej inwolucji włącznie.
  • 3406 / 534 / 0
A tak na poważnie to dziwne, że nikt tutaj nie wspomniał o herksach (reakcji Herxheimera) przy swoich preparatach.

Kiedyś przy moich nasilonych objawach olejek z oregano + ekstrakt z grejpfruta, ten mix dawał mi mocne herxy, nie wiedziałem jeszcze o tej reakcji, aż się wystraszyłem i wyrzuciłem te preparaty do kosza. Później dopiero dowiedziałem się że tak ma przebiegać proces oczyszczania syfu w organizmie. Oczywiście mocne herxy nie są polecane (bo nie wstaniesz nawet z łóżka, dlatego lepiej nie wrzucać czegoś np. przed pracą, itp). Najlepiej ustawić sobie takie leciutkie, dawką.

Dlaczego o tym pisze, dlatego że dziś wypiłem pierwszy raz zaparzoną szałwię lekarską i dostałem nawet mocarnego herxa (się zdziwiłem), czułem się jak po mocnym upojeniu wódki lub GBL - teraz dopiero mnie puściło i odżyłem, po herxie oczywiście od razu do łazienki załatwić się (ostatnia droga oczyszczania). No i zdziwienie i polecimy trochę na tej szałwii.

Preparaty po których nie ma herxów, to albo scam albo osobnik jest zdrowy jak ryba.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 2278 / 278 / 3
Niekoniecznie, "herksy", jak to określiłeś, występują przy bardzo mocnej i nagłej ingerencji w zatruty organizm, dlatego detoksykację przeprowadzamy POWOLI. Reakcja Herxheimera przy mocno zatrutym organizmie i tak może wystąpić (ale nie musi).

Niemniej, dobrze, że o tym wspominasz, bo to bardzo często pomijana kwestia. W sumie warto byłoby gdzieś o tym w widocznym miejscu wspomnieć, ale nie czuję się na tyle kompetenty, żeby się w tej kwestii udzielać.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 70 / 9 / 0
polymerases pisze:
fladerka pisze:
ja kiedys slyszalamo takiej metodzie, ze wchodzi sie do miski z woda i po jakims czasie woda jest czarna, a my oczyszczeni:) to dziala jakos na zasadzie elektrochemicznych reakcji czy jakos tak...
Tak, jak się do niej zesrasz :D
Akurat też mi się to obiło o oczy, z tym że używa się do tego ostrożenia o wdzięcznej nazwie czarcie żebro - ponoć, jak dodać go do kąpieli, to wyciąga z ciała czarne, tłuste plamy :D przyznaję, z chorobliwej ciekawości przetestowałam, ale oprócz czucia się głupio z fusami pływającymi w wannie, efektów nie uzyskałam, acz może za zdrowa na to jestem albo zielsko felerne było :D
Myślisz, że jak nie robisz nic, to nie robisz nic złego?
ODPOWIEDZ
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.