Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Trzeba byc (sory za wyrazenie) idiota zeby 600mg na pierwszy raz ladowac. Z tym, ze moze to i dobrze, za tak zrobilas i ci sie nie spodobalo, bo w tramsa latwo sie wjebac. Na pierwsze 3-4 razy bierze sie 100-200mg co kilka dni zeby wyrobic receptory, a pozniej mozna kombinowac z wiekszymi dawkami. Ciesz sie, ze ci sie nie spodobal, bo jak juz pisalem wjebac sie w to latwo co wiem z autopsji.
  • 162 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
Gargamel pisze:
Na pierwsze 3-4 razy bierze sie 100-200mg co kilka dni zeby wyrobic receptory, a pozniej mozna kombinowac z wiekszymi dawkami.
Potwierdzone to ?
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fazobaniel »
Kilka postow wyzej pisalem ze ten Tramal cos na mnie nie dziala, ale po tym co mi sie w nocy stalo to zmieniam zdanie. Jednak dalej troche jest to dziwny gdyz ja musialem sobie dowalic 900mg aby cos poczuc, kiedy prawie wszyscy mowia ze 300-500mg starcza.

Od czego to moze zalezec?

Ps. pierwszy raz zadzialal na mnie jakis opiat/opioid i naprawde jest to bardzo mile, ale niechce sie w to wjebywac, przerwy bede robil conajmniej 2 tyg czasami pewnie wieksze, poniewaz jak zadziala jak nalezy to odrazu sie chce wiecej tego stanu...
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mary Jane90 »
Trzeba byc (sory za wyrazenie) idiota zeby 600mg na pierwszy raz ladowac
No ale kurwa nie miałam pojecia ile sie tego bierze akurat miałm 6 w opakowaniu to 6 zjedłam i tak dopiero dzień potem dowiedziłam sie ze poltram retard zawiera chlorowodorek tramadolu <_< Poprostu niedoinformowana bylam i wczesniej nie eksperymentowałm z tego typu substancjami. Zreszta i tak chujowa i beznadziejna bania była :-/ To nie dla mnie....
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Gargamel:
Na pierwsze 3-4 razy bierze sie 100-200mg co kilka dni zeby wyrobic receptory, a pozniej mozna kombinowac z wiekszymi dawkami.
Recoba
Potwierdzone to ?

Jak ktos nie mial wczesniej do czynienia z opiatami to trzeba wyrobic na poczatku receptory (dotyczy 90% przypadkow imho). Ja na pierwszy raz wzialem 250mg i odczulem blogosc i niesamowita euforie (druga i trzecia faza byly najpiekniejsze mimo to). Mnie to nie tyle cieszy, ze wala ludzie po 500mg i wiecej na pierwszy raz i mowia, ze beznadziejna faza, bo gdyby odkryli jego prawdziwy urok mogliby sie niezle wjebac. Dlatego najlepiej nie probowac w ogole, a jesli juz to zaczynac od malych dawek jak pisalem wczesniej. To tyle ode mnie.
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fazobaniel »
Jak sie sprawdza w waszym przypadku mix tramadolu z dxm? 3 posty wczesniej pisalem ze przerwa 2 tygodnie a juz na jutro mam zaplanowane jakies 8ml poltramu i cos kolo 500mg dexa, no nic trudno spodobalo sie bardzo.
Ale wracajac do tematu lubicie laczyc te dwie substancje i w jakich ilosciach jak cos?

Do tego moze jeszcze dojdzie thc ale chce zobaczyc wasze zdanie.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ligo »
Kiedys po pijaku wyskoczylismy z kumplem z jadacego nocnego autobusu, zbilem sobie staw w nadgarstku, ale nie mialem o tym pojecia, nic mnie nie bolalo poki alk nie zszedl na drugi dzien i zaczelo tak nap...lac ze chodzilem po pokoju caly czas bo nie moglem usiedziec i staw wygladal jak balon... Wzialem 2 tabletki 100mg ketonalu, ale w ogole nie pomogly, wiec postanowilem, ze wezme tramal, ktory dostalem pare dni wczesniej "w prezencie".Byly tam 4 tabletki po 50 mg. W przeciagu 4 h zjadlem wszystkie. Reka powoli przestawala bolec. Nastal wieczor, wchodze na ds-a, a tam ze bedzie Toga Dasverg w bylym gdanskim ggog (klub juz nie istnieje, chyba ze wzgledu na zbyt duza niezaleznosc kulturowa;) ), wiec zebralem bez problemow ekipe chetnych i poszlismy na 12 godzinna transowa bibe. Na miejscu polecialy dropsy, koks a potem papier... Ta cala mieszanka okazala "przebila" wszystkie leki i to chyba byla impreza zycia... A reka nie bolala. Nigdy wczesniej nie mialem kontaktu z tramalem, to byl jedyny raz, ale jestem wdzieczny jego wynalazcom:)
Uwaga! Użytkownik Ligo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 162 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
Gargamel pisze:
Gargamel]

Recoba
Potwierdzone to ?

Jak ktos nie mial wczesniej do czynienia z opiatami to trzeba wyrobic na poczatku receptory (dotyczy 90% przypadkow imho). Ja na pierwszy raz wzialem 250mg i odczulem blogosc i niesamowita euforie (druga i trzecia faza byly najpiekniejsze mimo to). Mnie to nie tyle cieszy, ze wala ludzie po 500mg i wiecej na pierwszy raz i mowia, ze beznadziejna faza, bo gdyby odkryli jego prawdziwy urok mogliby sie niezle wjebac. Dlatego najlepiej nie probowac w ogole, a jesli juz to zaczynac od malych dawek jak pisalem wczesniej. To tyle ode mnie.
Kodę z kilkanaście razy spożywałem, w dużych odstępach czasu, żadnych ciągów. A z Poltramem to 300mg,300mg,500mg i 1,5g retardów + zawsze benzo i tylko za ostatnim razem poczułem tramadol. Widocznie muszę brać duże dawki.
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: DrugSter »
Mnie za pierwszym razem 200 pogięło ;) i bylem mega zadowolony. A receptory wyrobilem na czyms innym wczesniej.
Wszystko jest w porządku, jest centralnie w porządku, centymetr powyżej granicy zdrowego rozsądku.
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
600 mg na pierwszy raz to zdecydowanie za dużo. ja brałam 300 i było idealnie, 100 mg więcej i zapewne bym się porzygała.
ale jak Ci się nie spodobało to bardzo dobrze, tramadol naprawdę wciąga :] swoją drogą, zanim się spróbuje jakiejś substancji to trzeba coś o niej wiedzieć, a nie wpieprzać tabletki bez żadnego pojęcia o ich działaniu.
Fazobaniel pisze:
Jak sie sprawdza w waszym przypadku mix tramadolu z dxm?
ja za bardzo tramadolu z niczym nie lubię mieszać. a dxm to dla mnie substancja którą jestem w stanie zmiksować jedynie z pseudoefedryną.. no, i może chciałabym jeszcze spróbować z benzydaminą.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
Zablokowany
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.