Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 31 / 1 / 0
Powiedzcie mi prosze jak klepie tramiec, jem go już z tydzień w dawkach rzędu 400mg (tolerka na kode 240) i ni chuj nie czuje opioidowego ciepłeka. Ktoś ma podobnie? Co mam robić bo normalnie czuje że po prostu marnuje te tabletki :cojest: :cojest:
  • 588 / 81 / 0
Krusz je na proch i polykaj, ja dzisiaj 40 kropelek :)
Jestem dość trudny.
  • 147 / / 0
11 marca 2022YamiFugi pisze:
Powiedzcie mi prosze jak klepie tramiec, jem go już z tydzień w dawkach rzędu 400mg (tolerka na kode 240) i ni chuj nie czuje opioidowego ciepłeka. Ktoś ma podobnie? Co mam robić bo normalnie czuje że po prostu marnuje te tabletki :cojest: :cojest:
Ciepelka nie znajdziesz, na pewno nie takiego do którego się przyzwyczaiłeś z kodeiny. Im więcej razy weźmiesz trampka tym bardziej będzie Ci się podobało to, co aktualnie możesz uznawać za nic nadzwyczajnego. Lekki nodding, kompletny spokój, obojętność przełamana wielką empatia do niektórych osób, muzyka, która jeżeli wciągnie to uświadamiasz sobie, że cały masz od niej dreszcze. Zależy jakie masz, ale ja moje krusze. Czasem łącze z kofeina. Czasem z kodeina. Pozdrawiam, mój już załadowany.
  • 4 / / 0
@Kosamela może to dlatego że mam zerową tolerkę ale miałem lekką do umiarkowanej potliwości przy niemieckich kroplach tramadolu. A co do tramadolu + paracetamol (Poltram) to jest trucizna, Skudexa też ale miałem więcej tramadolu 75mg.
Jak już jecie tramadol to najlepiej czysty albo retard.
Uwaga! Użytkownik TryMe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / / 0
@TryMe
I co, znalazłeś coś dla siebie w tym syfie? :) Coś od ostatniego czasu się zmieniło w odczuciach? Któreś się spodobało?

Po paru latach znowu się wpierdolilem w trampka, ale chuj z tym, czego słuchacie podczas chwil tej trutki? Mixy ambientu zaczynają być już przytłaczające.
  • 31 / 1 / 0
jakie macie zdanie na temat sudexy? przy dawkach rzędu 450 mamy 150 ketoprofenu wiec nie jest tak źle. brać osłonówkę na żołądek? dostałem od żyda w kitlu w piątek i jutro lece wykupić
  • 32 / 3 / 0
Stosunkowo krótko jestem na forum i krótko biorę tramal, tzn. Brałem ! W tej chwili jestem bez już 3 dzień i jest kurwa maskara. Mam jeszcze mega słabo psychikę… i to połączenie ze odstawiłem i te negatywne myśli z przeszłości to jest horror. 1 dnia było Ok. Drugiego to już nie. Ból mięśni, ogromne nudności, wymioty, kołatanie serca, i masakryczny ból a klatce piersiowej, pocenie rak, i te myśli jakby koszmary, i taka desperacja chęć pokłócenie się wrogość do każdego. Naprawdę można opisywać i opisywać. Nie sądziłem że tak się uzależnię. Pisałem tu że brałem 0,5 skudexy i pomagało. W czwartek wzialem 7x skudexa i 2 x Melperon. I nie było żadnej poprawy tylko agresja,.

Farmaceutka mówiła że objawy ustępują po 30 h. Ale jak się ma jakieś lęki, słaba psychikę, to może być dłużej.

W tym momencie jak pisze to najlepiej zapadłym się pod ziemie.
Nie mam żadnych leków na zespół po odstawieniu.
Dajcie znać. Kiedy będzie jakaś poprawa, przecież ten tramal nie może być cały czas w organizmie.
  • 570 / 4 / 0
Przyzwyczaiłem się do Tramalu 96, ale teraz wypisano mi 30 tabl. po 100mg retardu. Zawsze dawka zadowalająca to 50 pompek z 96. Ile muszę wziąć rozgniecionych retardów, żeby dawka była taka sama?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1649 / 1032 / 7
@Edziek408 przecież już Ci odpowiadałam na czacie, że 6.
  • 570 / 4 / 0
Ok, sorry, chciałem się upewnić, mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe, Dzięki!
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?