Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: xanax1mg »
ja też robie ekstrakcje nawet z thiocodinu i na filtrze od kawy zostają te wszystkie gówniane wypełniacze. Po co mi one? Wiem że sulfo się w wodzie rozpuszcza więc ekstraktuje wyłącznie by się pozbyć właśnie tych wypełniaczy.Nie ma co się truć tak całkiem bez powodu nie sądzicie?
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
xanax1mg pisze:
ja też robie ekstrakcje nawet z thiocodinu i na filtrze od kawy zostają te wszystkie gówniane wypełniacze. Po co mi one? Wiem że sulfo się w wodzie rozpuszcza więc ekstraktuje wyłącznie by się pozbyć właśnie tych wypełniaczy.Nie ma co się truć tak całkiem bez powodu nie sądzicie?
A ten talk i siarczan magnezu (wypełniacze) to takie szkodliwe są? LOL.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
c0deine pisze:
xanax1mg pisze:
A ten talk i siarczan magnezu (wypełniacze) to takie szkodliwe są? LOL.
szukałem na necie informacji na temat sulfo i niestety są znikome a i tak nie znalazłem nic co dotyczy rozpuszczalności tego środka w różnych rozpuszczalnikach. Myślę, że napewno da się to gówno jakoś wyodrębnić, ale jak panowie i panie chemicy ? W czym ? A może sulfo się rozpuszcza w wodzie, ale trzeba z 3 litry aby go całkowicie rozpuścić ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
tyle tam pisze, że się dobrze rozpuszcza, więc pewnie CWE w przypadku thiocodinu nie ma zbytnio sensu. Ale jak ktoś ma się z tego powodu lepiej czuć, to niech sobie robi tą ekstrakcję :)
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 202 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
Karty SDS to nie jest dobre zrodlo informacji i wlasnosciach fizykochemicznych substancji. Sulfagwajakol bardzo dobrze rozpuszcza sie we wodzie a zle w alkoholu. Mozna postapic odwrotnie przerobic fosforan kodeiny na kodeine i wyekstrachowac sulfagwajakol.....
  • 3523 / 54 / 0
alkem pisze:
Karty SDS to nie jest dobre zrodlo informacji i wlasnosciach fizykochemicznych substancji. Sulfagwajakol bardzo dobrze rozpuszcza sie we wodzie a zle w alkoholu. Mozna postapic odwrotnie przerobic fosforan kodeiny na kodeine i wyekstrachowac sulfagwajakol.....
no w końcu jakieś konkrety! Można by jeszcze znaleźć info na temat ile tej wody musi być aby go rozpuścić. A jak z rozpuszczalnścią kody w alko ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
alkem pisze:
Mozna postapic odwrotnie przerobic fosforan kodeiny na kodeine
Ale kodeina w stanie freebase (chyba) źle się wchłania z układu pokarmowego.
Excellence.
  • 459 / 3 / 0
Mam nadzieję, że uda wam się cos wymyślić z ekstrakcją sulfoshitu. Dzisiaj znowu nie udało mi się dostać antka-ale to przez to że jest niedziela i mało aptek czynnych. No ale ostatnio często brałem thio i 2 razy, następnego dnia cholernie mnie bolał brzuch.
Edit : Guść, wydaje mi się że ktoś pisał w wątku o metkatynonie(ale głowy nie dam) że wogóle freebejsy zle się ładują z kich :-p
Ostatnio zmieniony 02 marca 2008 przez Roni Regan, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 202 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
Guść pisze:
alkem pisze:
Mozna postapic odwrotnie przerobic fosforan kodeiny na kodeine
Ale kodeina w stanie freebase (chyba) źle się wchłania z układu pokarmowego.
Racja z przewodu pokarmowego zle raczej wchania sie w postaci freebase ,ale co za problem po oddzieleniu rozpuscic w np kwasku cytrynowym i miec cytrynian kodeiny.
  • 71 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: djdx »
po roku stosowania 1-2 paczek thio tygodniowo (ostatnie dwa miesiące to nawet 4-5) zaczynam mieć przewlekłe bóle wątroby. Nie wiem czy to od tego bo ogólnie piłem też jak pojebany
Uwaga! Użytkownik djdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.